Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 2 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Het internet is nog steeds obsessed met de denim-look van Justin Timberlake en Britney Spears

Hoe kunnen we de relatie van Britney Spears en Justin Timberlake ooit vergeten? Om nog maar te zwijgen over hun looks. Afgelopen jaar was het twintig jaar geleden dat Britney en Justin in matching denim-looks verschenen. En één ding is zeker: het internet is nog steeds obsessed met de look.

En Justin Timberlake reageert nu op zijn look van twintig jaar geleden.

Justin Timberlake en Britney Spears dragen denim

Tijdens de American Music Awards in 2001 verscheen Britney Spears in een denim jurk met een choker vol stenen. Haar toenmalige vriend, aka Justin Timberlake, trok een matching outfit aan en verscheen in een denim-tuxedo met matching cowboyhoed. Er zijn maar weinig rode loper-momenten die de mode van een heel decennium hebben bepaald, maar dit was er zeker één van.

britney spears justin timberlake denim
AFP Photo / Lucy NICHOLSON

Afgelopen maand was de look maar liefst twintig jaar oud en dat was natuurlijk reden voor een feestje. Een periode waarin mesh tops, korte leren rokjes, metallic jurken en natuurlijk denim on denim werden gevierd. De designer achter Justins tuxedo reageerde tijdens een interview met Jezebel. “It was such a no-brainer. Justin and Britney were dating at the time. We were in New Orleans when Britney and Justin were like, ‘We’re doing matching denim.’ And I was like, ‘How are you doing that? Who is doing that?'”

Justin reageert

Op 8 januari was het dan zover, toen was het twintig jaar geleden dat Justin Timberlake en Britney Spears in de denim-look verschenen. Dat het internet het absoluut nog niet vergeten is, bleek wel op 8 januari. Toch zou Justin Timberlake het liever wel vergeten. Tijdens een interview met The Hollywood Reporter, zei Justin, “I confess that there was maybe a period in the ’90s where I could skip over some of the outfits that were public, but the internet will never.”

John Legend zei wat we allemaal dachten en hij herinnerde hem aan het stijlmoment. “Denim on denim on denim on denim that will never be forgotten!” Vervolgens reageerde Justin weer met, “Thanks, John. Uh, no, the internet won’t allow me to forget them. So it’s all good.” En hij heeft gelijk, want het de look blijft hem voor de rest van zijn leven achtervolgen. En wij zetten denim on denim weer op ons lijstje.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.