Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 2 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Zo reageert Kourtney Kardashian op de Instagram-post van nieuwe vriend Travis Barker

Inmiddels is het duidelijk dat Kourtney Kardashian en Scott Disick voorlopig niet meer samenzijn. Scott datet met model Amelia Hamlin en Kourtney datet met Blink-182 drummer Travis Barker. En hoewel we al vaker reacties van Travis onder de foto’s van Kourtney zagen, hebben we nu een reactie van Kourtney onder zijn Instagram-post gespot.

Wat begon als een vriendschap is nu uitgegroeid tot een romantische relatie.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Travis Barker is bekend geworden als drummer van de band Blink-182. De vonk tussen de twee lijkt de afgelopen maanden overgeslagen. Afgelopen maand brachten ze een paar dagen door in het huis van Kris Jenner in Palm Springs. Ze postten foto’s van hetzelfde zwembad op Instagram en kwamen onder de aandacht.

Een bron vertelt aan E! News dat het stel sinds december aan het daten is. Eerder waren ze al vrienden, waardoor hun kersverse relatie voortkomt uit een sterke vriendschap. Volgens de insider is hun relatie nog allemaal “low-key” en “casual”. En dat lijkt precies waar Kourtney Kardashian behoefte aan heeft. Nu reageert Kourtney zelfs onder zijn Instagram-post en dat is wel bewijs dat er iets gaande is, toch?

Reactie op Instagram

De drummer van Blink-182 uploadde een video waarin hij op zijn drumstel speelt voor een groep genaamd Feeble. De video komt uit 1995 en is een throwback, het is duidelijk dat hij zijn skills aan zijn volgers toont. En niet alleen volgers zijn onder de indruk, ook Kourtney Kardashian reageert op de video. “Wow,” schrijft ze onder de video. De reactie kreeg direct duizenden likes en antwoorden.

Zo antwoordt een fan, “OK KOURTNEY WE SEE YOU👀 slidin into my mans comments like that.” en reageert een ander, “just get together already”. Toch lijkt niet iedereen fan van de kersverse relatie, er staan ook flink wat negatieve reacties onder de reactie van Kourtney Kardashian. Kourtney post de afgelopen week vooral foto’s van de birthday trip voor Stormi’s derde verjaardag.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.