Emma Toussain
Emma Toussain Modenieuws 29 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Designeritems huren voor een feestje? Hier doe je dat, zonder al te veel gedoe

Je ziet het op Instagram zo veel.. prachtige vrouwen met talloze designeritems. Vooral tijdens Fashion Week zie je de mooiste (en dure!) looks voorbijkomen, maar wist je dat een groot deel geleend of gehuurd is? Niemand heeft het geld voor een oneindige hoeveelheid designertassen-en jurken, hoe graag we dat ook zouden willen. Sure, er zijn heel wat lucky mensen die dat wél hebben, maar mocht je bij die eerste groep horen zoals de meesten van ons en af en toe wel een mooi designeritem willen rocken.. lees dan snel verder.

Het kan namelijk.

Something Borrowed geeft jou de kans mooie items te huren, zonder al te veel gedoe

Mode is zoveel meer dan alleen maar kleding, het is een manier van zelfexpressie en kleur geven aan je identiteit, een manier om je klaar te maken voor je dag met alle uitdagingen die je te wachten staan. Het is een tool die helaas niet voor iedereen vrij inzetbaar is en daarmee ook soms hoogdrempelig en daarbij toegevoegd, vervuilend. Partners in (fashion) crime Georgie Simons en Carla Rovaris lanceren daarom Something Borrowed, een in Amsterdam gevestigde fashion rental en resell service gespecialiseerd in highend handtassen en kleding.

Something Borrowed

Something Borrowed is een concept waarmee je een droomjurk en -tas kunt huren voor een evenement, het makkelijk kunt terugbrengen zonder gedoe met schoonmaken én om zo een hoog prijskaartje kunt vermijden en ook nog eens duurzaam bezig te zijn.

Something Borrowed

Hoe werkt het?

Van Jacquemus tot Zimmermann en van Prada tot Charo Ruiz… Dit platform biedt een groeiende selectie van zorgvuldig geselecteerde mode-items gedreven door de community, deskundig stylingadvies en toegang tot een premium levensstijl. Het platform is volledig online en door heel Nederland beschikbaar. Klanten ontvangen een uitgebreide maatgids gebaseerd op verschillende lichaamsvormen en kunnen in real-time via WhatsApp advies ontvangen over of een bepaald item hen zal passen. Lekker makkelijk.

Een uniek high-end slow fashion concept met een naadloze huurervaring. Door te huren bij Something Borrowed dragen klanten bij aan de vermindering van de koolstofuitstoot voor de planeet. De verpakkingen zijn composteerbaar, plantaardig en herbruikbaar, en dragen met trots het label milieuvriendelijk. Het blijft natuurlijk niet héél goedkoop, je kan niet echt een Prada-tas huren voor twee tientjes. Maar.. die duizenden euro’s kan je nu wel voor iets anders gebruiken.

Glazed donut hair is de allermooiste (en meest gezonde!) haartrend ooit

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.