Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Shopping 25 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Designertas voor een zachte prijs? Zo maak je slim gebruik van Black Friday

Het is Black Friday en dat is een dag dat veel van ons zich laten verleiden door kortingen en items kopen die uiteindelijk niet veel gedragen worden. Ten miste, als we naar voorgaande jaren kijken. Dit jaar pakken we het anders aan en doen we minder impulsaankopen, maar focussen we op investment pieces.

Heb jij jouw ogen op een designertas? Maak dan slim gebruik van Black Friday.

De mooiste designertassen voor een zachte prijs, thanks to Black Friday

Met het oog op duurzamere consumptie zijn investment pieces steeds belangrijker. Wat zijn het? Items die je vaak gaat gebruiken, die onmisbaar in jouw garderobe zijn en door de goede kwaliteit lang meegaan. Kortom, items die de investering waard zijn.

En dat investment pieces wat hoger in prijs zitten, betekent niet dat je ze voor de volle prijs hoeft te kopen. Laat het vandaag nou net Black Friday zijn. En ja, ook designer merken koop je dan voor een zachtere prijs. Wij zetten alvast onze favoriete items op een rij.

Coach LUNA Shoulder Bag – €228 (was €325)

Jep, een goede tas voor €228. En begrijp me niet verkeerd, dit is nog steeds veel geld. Maar voor een veelzijdige tas al deze is dat een fijne prijs. Bij Zalando scoor je de tas voor 2/3 van de prijs. Goede deal, toch?

Chloé hand- & schoudertas – €1015 (was €1450)

Over veelzijdige tassen gesproken: dit exemplaar van Chloé kan zowel als schoudertas én handtas. Het stoerdere model en de elgenate gouden hardware zorgt ervoor dat ‘ie bij bijna iedere outfit tof staat – een klassiek voorbeeld van een investment piece. 

Gucci pre-owned – €503,25

Bij Miinto koop je tegenwoordig niet alleen nieuwe, maar ook vintage designertassen. Deze tassen scoor je voor een fijne prijs en met de 10% extra korting koop je vandaag een Gucci tas voor een schappelijke 500 euro.

HOGAN schoudertas – €464 (was €540)

De tassen van HOGAN stralen luxe en kwaliteit uit, maar liggen qua prijs iets lager dan die van bijvoorbeeld Gucci of Botega Venneta. Even goed is het fijn om deze met wat korting te kopen. Dit tijdloze model koop je nu met 14% korting.

Balmain Ely 64.83 schoudertas – €1323 (was €1800)

Deze parel van Balmain is bij FarFetch in de sale en dat is het perfecte moment om toe te slaan.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.