Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 25 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Olivia Wilde heeft het zwaar met de breuk van Harry Styles: ‘They have had some issues’

Het is over en uit tussen Harry Styles en Olivia Wilde. Er zijn bronnen die beweren dat het slechts om een pauze gaat… Het blijft dus nog even een verrassing of de twee uiteindelijk nog bij elkaar terug komen. Vooralsnog is Harry op tournee en focust Olivia zich op haar kinderen. Volgens bronnen zijn de twee als goede vrienden (tijdelijk) uit elkaar.

Een insider die dicht bij Olivia staat vertelde People Magazine dat de breuk behoorlijk lastig is voor Olivia. ”The break has been difficult for Olivia. They have had some issues, but Olivia thought they were gonna work through it all. She is disappointed. It’s just a tricky situation, though.”

Harry Styles en Olivia werden ooit verliefd

Wilde en Styles werden voor het eerst verliefd gespot in januari 2021 op een bruiloft. En wat bleek? Ze waren al weken daarvoor aan het daten en stapel op elkaar. Best knap dat het celebrity couple zolang hun liefde heeft weten geheim te houden. ”What started out as a close friendship, quickly turned romantic,” vertelde een andere bron in 2021 aan People.

Olivia Wilde en haar ex

De relatie die Olivia voorheen met ex-man Jason Sudeikis werd tevens flink onder de loep genomen. Deze scheiding gaat nou niet bepaald over rozen en kreeg de nodige negatieve media aandacht. Wat wellicht ook voor de nodige stress tussen Harry en Olivia heeft gezorgd. Althans, dat is wat er gespeculeerd wordt.

Harry Styles en de mooiste girlfriends

Harry kan er wat van betreft het versieren van de mooiste vrouwen. Menig topmodel heeft wel eens aan zijn zijde gelopen. Als je het ons vraagt snappen we dat maar al te goed. Toch leek hij for real te zijn met Olivia. Of is het nu toch echt Kendall Jenner die zijn nieuwe lover is? Time will tell. We hopen voor Olivia dat haar verdriet niet al te groot is – want liefdesverdriet gun je natuurlijk niemand.

Kim Kardashian wordt beschuldigd van Photoshop in haar laatste bikinifoto op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.