Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 2 apr 2022
Leestijd: 1 minuut

Deze designertassen gaan we komende lente overal zien

We kennen het allemaal: zodra de nieuwe designercollecties gelanceerd worden zitten we er kwijlend bij. Elk seizoen hebben we items waar we ons geld aan zouden willen spenderen, maar die zuur verdiende spaarcenten moeten wel goed geïnvesteerd worden. Heb je genoeg gespaard maar toch wat inspiratie nodig? Wij delen de mooiste designertassen voor de lente die de investering van jouw centen waard zijn.

Zet maar op je wishlist.

1. Small Book Tote – Dior

De Dior Book Tote, gemaakt door Maria Grazia Chiuri, is verkrijgbaar in een nieuwe maat. Gekleed in de iconische Dior Oblique- of toile de Jouy-motieven, lanceert het merk de Small Dior Book Tote. Deze musthave is gemaakt in de Italiaanse ateliers van Dior en is, net zoals de Large Dior Book Tote, de Medium Dior Book Tote en de Mini Dior Book Tote, een echte musthave.

Dior

2. Matelassé Monochrome – CELINE

Een perfecte handtas voor over je schouder of om als clutch te dragen. De nieuwe Matelassé Monochrome van CELINE is dé eyecatcher voor komend seizoen, zo denkt ook Kaia Gerber erover.

Celine

3. Triangle Bag – Prada

Het pure en universele silhouet van het Prada-driehoekslogo speelt een hoofdrol in de Prada Triangle Bag. De vorm van de tas weerspiegelt het eenvoud dat ten grondslag ligt aan het ontwerp van Prada en vormt een symbool voor de creativiteit van het merk. De tas werd al meerdere keren gepost bij influencers op Instagram en wordt groot voor komend seizoen.

Prada

4. Puzzle Hobo bag – LOEWE

De Puzzle Bag is de debuuttas voor LOEWE van Creative Director Jonathan Anderson. Een kubusvorm en nauwkeurige snijtechniek creëren de kenmerkende geometrische lijnen van Puzzle. Nu introduceert het merk een hobo-versie van de iconische tas en die is perfect voor de zomer.

LOEWE

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.