Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 11 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Hebben! Deze designertassen gaan het najaar van 2022 domineren

Ieder jaar zijn het weer andere designertassen waar we voor vallen én waarop veel betaalbare modellen geïnspireerd worden. Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer een aantal it-bags die bovenaan veel wishlist pronken – wij zetten ze voor je op een rijtje.

Want zoals Karl Lagerfeld ooit zei: ‘‘luxury bags make your life more pleasant, make you dream, give you confidence, and show your neighbors you are doing well,”

Deze designertassen gaan het najaar van 2022 domineren

Ga jij voor the real deal, of koop je een inspired exemplaar?

1. Balenciaga La Cagole

Deze tas verschijnt al langere tijd op onze Instagram-feed en we kunnen niet meer om dit ontwerp heen. Misschien wel de meest trendy tas van het moment, dankzij de Y2K-vibes die de tas afgeeft.

De Balenciaga La Cagaole kost tussen de €1500 en €2200, afhankelijk van de uitvoering.

(Photo by Jeremy Moeller/Getty Images)

2. Fendi Fendigraphy

Een meer minimalistisch model is de Fendigrapgy bag, afkomstig uit één van Fendi’s laatste collecties. De tas is vrij simpel, maar heeft een opzichtig Fendi-logo aan de onderkant. Van micro tot medium: deze tas is er in veel maten.

De Fendigraphy kost tussen de €1000 en €2300, afhankelijk van de uitvoering.

(Photo by Edward Berthelot/Getty Images)

3. Loewe Puzzle

Loewe hulde de befaamde Puzzle tas in felle kleuren voor AW22. Zo brengen we een beetje leven in de brouwerij. Dankzij de nieuwe straps heeft de tas een meer casual uiterlijk en daar zijn wij fan van.

De Loewe Puzzle Bag kost €1650.

(Photo by Vanni Bassetti/Getty Images)

4. Prada Femme

Als we het hebben over investment pieces, dan is de Prada Femme-tas een hele goede. Het minimalistische design zorgt ervoor dat de tas met (bijna) iedere outfit te combineren is.

De Prada Femme kost €2200.

(Photo by Edward Berthelot/Getty Images)

5. Prada Cleo

Als je denkt aan een Prada-tas, dan denk je waarschijnlijk aan de Cleo bag. Deze minimalistische tas is nu onwijs populair en wij snappen wel waarom. Leonie Hanne werd gesport met deze schitterende uitvoering.

De Prada Cleo kost tussen de €1950 en €2200, afhankelijk van de uitvoering.

(Photo by Edward Berthelot/Getty Images)

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.