Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 30 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Desiree (29): ‘Ik vergat de wc-deur in vliegtuig op slot te doen, buurman zag me mijn tampon eruit halen’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op het verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Deze week vertelt Desiree over haar situatie.

Ongesteld in het vliegtuig

“Twee weken geleden vloog ik naar Costa Rica om daar een tijdje remote te werken. Ik had daar al maanden naar uitgekeken en nu was het eindelijk zo ver. Omdat het best een tijdje vliegen is, maak ik het mezelf graag zo comfortabel mogelijk. Maar, je hebt niet alles in de hand. Ik werd namelijk ongesteld, de dag voordat ik zou gaan. En voor heel veel mensen is dat geen issue, maar de mijne zijn nogal heftig. Als in.. ik moet wel elke 2 uur mijn tampon verwisselen anders gaat het mis. Nou.. niks aan te doen dacht ik. Dan maar een doosje mee en hopen dat het niet fout gaat.”

Waarom nou weer zo ongemakkelijk?

“Eenmaal in het vliegtuig, bleken we wat vertraging te hebben waardoor we nog een half uur moesten zitten zonder dat we daadwerkelijk vlogen. Toen we in de lucht waren en de riemen los mochten, ging ik gelijk naar de wc om mijn tampon te verwisselen. No problemo verder. Nou, zo’n twee uur later ging ik weer, maar er stond nu best een rij voor de wc. Maar dat is niet heel erg prettig als je het gevoel hebt dat je door gaat lekken. De andere wc’s waren ook bezet, waardoor ik wel moest wachten. 5 minuten later (voor mijn gevoel waren het er 30) kon ik dan eindelijk naar het toilet. Maar omdat ik zo gehaast naar binnen ging, vergat ik de wc-deur op slot te doen.. zo bleek.

Terwijl ik zat en mijn tampon eruit trok, vloog de deur open. Het was mijn vliegtuig-buurman, die dacht dat de wc vrij was. Sta ik daar, gehurkt, met die tampon. Ik kon wel door de grond zakken.. Mijn buurman riep nog snel een ‘sorry’ en schoot weg. Eenmaal terug bij mijn plek had mijn buurman zijn koptelefoon op en deed hij alsof er niks aan de hand was. Gelukkig hoefden we er niet over te praten, maar de rest van de vlucht was het wel bijzonder ongemakkelijk. Ook omdat ik nóg 2 keer naar de wc moest.”

Aha! Zo kom je zo snel mogelijk van je hooikoortsklachten af

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.