Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 14 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Fans zijn razend enthousiast over dit detail in Ginny & Georgia seizoen 2

De hitserie Ginny & Georgia gaat over een ietwat losgeslagen moeder uit Alabama genaamd Georgia, die probeert een mooi leven op te bouwen voor haar twee kids Ginny en Austin. Georgia was zelf vijftien jaar oud toen ze per ongeluk zwanger raakte van Ginny en heeft altijd moeten vechten voor een beter leven. De knappe looks van de jonge moeder werken mee, want zo windt ze iedereen om haar vinger. Toch zijn de motieven van Georgia niet altijd even zuiver, zo zie je in seizoen 2. De serie staat ook bekend om de throwbacks naar vroeger en kijkers zijn super enthousiast over deze stukken in de serie. Waarom? Dat lees je hier.

Ginny & Georgia

Het eerste seizoen van de serie verscheen in 2021 dus we hebben even geduld moeten hebben tot we het tweede seizoen konden kijken. Inmiddels is het zo ver en veel van ons hebben ‘m waarschijnlijk al helemaal gezien. De kijkers en fans van de serie zijn zeer te spreken over de casting van de serie. Naast de getalenteerde optreden van zowel Ginny (Antonia Gentry) en Georgia (Brianne Howey) valt er nóg iets op.

En dat zijn de overeenkomsten tussen de jonge Georgia en haar oudere variant. De 15-jarige Georgia wordt gespeeld door Nikki Roumel en de gelijkenissen tussen de twee zijn treffend. Gevalletje goeie casting dus.

“Yes crazy how they look so much alike. Amazing cast and LOVE the show. Praying for season 3”, reageert een fan. “This is one of the best castings I’ve ever seen”, laat een andere kijker weten.

Wij zijn het helemaal met ze eens. Of we Georgia een leuk karakter vinden.. daar zijn we nog niet helemaal over uit.

Deze acteurs uit Ginny & Georgia zijn broer en zus in real life

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.