Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 14 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Holy guacamoly: zo ziet de work-out routine van Blake Lively eruit

We proberen heel wat verschillende work-outs in ons leven.. HIIT, hardlopen, yoga, krachttraining, allemaal verschillende vormen die passen bij verschillende mensen. Het vinden van de perfecte work-outroutine lijkt voor velen toch moeilijker te vinden dan gehoopt. Ben jij, net als wij, op zoek naar de perfecte sportsessie? Kijk dan even naar onze girlcrush Blake Lively.

Dedicated Blake Lively

Blake Lively is dedicated wat betreft trainen. Zelfs als ze niet in topvorm hoeft te zijn voor een rol. Haar dag begint om 5 uur ‘s ochtends met een pittige workout. Deze toewijding aan trainen helpt haar het hele jaar door in shape te zijn. Hierdoor vindt ze het makkelijker om nog intensiever te moeten trainen wanneer dat bijvoorbeeld nodig is voor een rol.

De work-outs en zwaarte zijn divers. Dit om te voorkomen dat bepaalde spiergroepen overmatig worden ontwikkeld of dat ze in één keer te veel spiermassa krijgt. Ze is enorm dedicated en probeert op zijn minst 5 dagen per week te trainen. Hoe lang haar workouts duren hangt van haar schema af, maar ze variëren meestal van 30 minuten tot 1,5 uur.

Warming-up

Voor elke training neemt Blake de tijd om uitgebreide opwarmingsoefeningen te doen. Ze helpen haar spieren losser te maken en verminderen op blessures. Ze begint altijd met een foamroller om de spanning in haar spieren af te laten nemen. Vervolgens doet ze dynamische mobiliteitsoefeningen met haar trainer. Als ze daar klaar mee is, is ze klaar om te zweten.

Blake Lively en Ryan Reynolds dragen matching outfits tijdens date in New York City

Kracht

Blake doet de nodige krachtoefeningen, denk aan: lunges, squats, push-ups, planken en het liften van kettlebells. Haar buik slaat zij ook niet over in de gym en dat zien we dan ook vaak terug. Ach, het is sowieso overduidelijk te zien dat zij presteert in de gym. Hoewel de oefeningen eenvoudig zijn, zijn ze ook ongelooflijk effectief. Het enige wat je hoeft te doen is Blake in een van haar films te zien om te zien dat haar harde werk zeker loont.

Cardio

Cardio is altijd het laatste onderdeel van de training routine van Blake Lively. Ze besteedt na haar training nog ongeveer 20 minuten aan hardlopen op de loopband. Haar favoriete cardio-oefening is sprinten. Ze begint met een sprint van 15 meter en doet dit zo snel als ze kan. Daarna rust ze een volle minuut, koelt ze af en blijft ze langzaam door lopen en rekt zij zich uit. Ze herhaalt de oefening meerdere keren. Cardio is ook haar favoriete actieve herstel dagactiviteit. Ze maakt een wandeling met haar gezin of fietst met haar kinderen en man als ze actief wil zijn.

Blake Lively en Ryan Reynolds dragen matching outfits tijdens date in New York City

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.