Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 2 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Dit detail hebben we allemaal gemist in Rihanna’s zwangerschapsaankondiging

Voor het geval je op de een of andere manier niet op Instagram, Twitter, Facebook of TikTok bent geweest, of de afgelopen 48 uur onder een steen hebt geleefd: Rihanna en A$AP Rocky verwachten hun eerste kind samen. Ze kondigden afgelopen maandag hun zwangerschap aan op een iconische manier (door foto’s van een ongedwongen wandeling door New York City). En daarin gaf RiRi ons al een glimp van haar zwangerschapsstijl.

Toch misten we allemaal een belangrijk detail terwijl we ons focusten op de babybuik.

Rihanna kondigt zwangerschap aan

De zwangerschapsstijl van Rihanna is nu al iconisch te noemen. Naast een felroze Chanel-jas die werd losgeknoopt om haar babybuik te onthullen, droeg RiRi een van de grootste haartrends van dit seizoen. De zangeres droeg haar haar in een half-omhoog, half-omlaag-stijl met een schattig knotje – een van de grootste kapsels van het moment – maar dat is niet alles. RiRi’s hair stylist Yusef koos ook nog eens voor een middenscheiding.

Opsteekkapsels met een middenscheiding hebben het dit seizoen compleet gemaakt. Van Kourtney Kardashian tot Jennifer Lopez, iedereen probeerde de virale haartrend uit. Hoewel het kapsel er makkelijk uitziet, is het een stuk moeilijker in praktijk te brengen. Natuurlijk is het opsteken van je haar een stuk eenvoudiger als je al je haar naar achteren borstelt, probeer je het met een middenscheiding en dan ook nog zonder bobbels? Dan wordt het een stuk lastiger. Toch draagt Rihanna hier een van de grootste haartrends van komend seizoen, maar waren we door haar babybuik vooral gefocust op iets heel anders…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.