Carolina van Vugt
Carolina van Vugt Love & Life 25 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

Deze 5 kleine dingetjes laten zien dat hij jou wel leuk vindt

Natuurlijk is het jou allang opgevallen dat hij steeds jouw kant op kijkt, maar dat is waarschijnlijk omdat je steeds zíjn kant op kijkt. Toch weet je niet 100 procent zeker of hij je nou echt leuk vindt. Help?

Voordat jij de eerste move maakt en misschien een blauwtje loopt, willen we het volgende graag met je delen. Volgens experts James Preece (ook wel The Dating Guru genoemd) en Alexander Ziff (oprichter van Ciao Dating App) zijn er namelijk 5 kleine dingetjes die laten zien dat hij jou wel ziet zitten. Mocht je de volgende 5 dingen af kunnen vinken, dan kun je er dus zo wel vanuit gaan dat hij geïnteresseerd in je is. Go get him, tiger!

1. Hij zoekt lichamelijk contact // Normaal gesproken respecteren we de personal space van anderen om ons heen. Als we iemand leuk vinden, willen we echter intiem zijn met deze persoon en zoeken we juist lichamelijk contact. Komt hij steeds dichterbij jou staan of legt hij zijn hand op je arm of been, dan weet je dat dit niet toevallig is.

2. Hij knippert snel met zijn ogen // Wanneer je iemand lang aankijkt en tegelijkertijd een beetje opgewonden bent, drogen je ogen sneller uit. Als hij jou leuk vindt, zal hij dus vaker met zijn ogen knipperen terwijl hij met je praat. Daarnaast is het ook zo dat hij door de spanning wat grotere pupillen krijgt, begint te blozen en vaker zijn lippen likt.

3. Hij praat veel over zichzelf en plaagt je // Het feit dat hij al een kwartier over zichzelf en zijn geweldige baan praat, betekent niet dat hij niet geïnteresseerd is in wat jij te vertellen hebt. Wanneer mannen iemand leuk vinden, willen ze graag indruk op die persoon maken. Dat doen ze door positief over zichzelf te praten. Bonuspuntje als hij je tijdens het gesprek ook een beetje plaagt, want dat is al sinds de basisschool een bekende flirttechniek.

4. Hij ziet dat je naar de kapper bent geweest // Hoe het kan snappen wij ook nog steeds niet, maar mannen valt het gewoon niet op dat je naar de kapper bent geweest. Tenzij hij je leuk vindt, dan ziet hij opeens wél dat je 2 hele centimeters van je haar hebt afgeknipt. Mannen die geïnteresseerd zijn in een vrouw, letten namelijk op kleine details. Hij za; dus nooit zien dat je vandaag een ander paar oorbellen draagt als hij je niet al zag zitten.

5. Hij speelt een beetje hard to get // Omdat hij niet te gretig en beschikbaar over wilt komen, zal hij bewust een beetje ongeïnteresseerd doen en wat langer de tijd nemen om je appjes te beantwoorden. Tot op een bepaalde hoogte is het natuurlijk ook helemaal niet erg dat je een beetje je best voor hem moet doen, je wilt immers ook dat hij dit voor jou doet.

https://www.nsmbl.nl/6-tips-om-een-betere-flirt-te-zijn/

The Daily Mail

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.