Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 20 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez gaat in de nieuwe dramafilm van Ben Affleck spelen en dit nieuws maakt onze maandag

Na een tijdje rust in de tent te hebben gehad komen Jennifer Lopez en Ben Affleck opnieuw in het nieuws, deze keer met een leuke aankondiging. Jennifer Lopez gaat namelijk in de nieuwe dramafilm van haar man spelen. Wij vertellen je wat wij tot nu toe weten over deze nieuwe samenwerking tussen de twee tortelduiven.

Bennifer is back!

Eindelijk een nieuwe samenwerking

Ben Affleck heeft samen met Matt Damon een filmproductiemaatschappij opgezet, Artist Equity. Op 5 april gaat hun eerste film in première genaamd Air, maar de twee acteurs zitten zeker niet onderuitgezakt. Nog voordat de film in première is gegaan zijn ze al een nieuwe film aan het aankondigen, genaamd Unstoppable. Ben Affleck heeft een rol in deze film gegeven aan niemand minder dan zijn eigen vrouw, 20 jaar na de laatste keer dat het getrouwde stel met elkaar samenwerkten. De laatste samenwerking verliep namelijk niet helemaal volgens verwachting.

De Gigli fail

Jennifer Lopez speelde voor het laatst met haar man in de film Gigli, een romantische komedie thriller film. De film deed het uiteindelijk niet zo goed als dat ze hadden gehoopt. De productie kostte 75 miljoen dollar en vervolgens leverde hij slechts 7.7 miljoen dollar op in de bioscopen, één van de grootste verliezen ooit in de filmwereld. No wonder dat het dan ook zo lang heeft geduurd voordat het koppel weer met elkaar zou werken. Nu, 20 jaar later, is het dan toch weer zover. Laten we dan ook hopen dat Unstoppable beter uitpakt.

Unstoppable

Er is nog niet ontzettend veel bekend over de nieuwe film. Wel weten we ondertussen dat de film het verhaal van Anthony Robles gaat vertellen, een worstelaar die maar één been heeft en een nationaal kampioenschap won. Ook weten we dus dat Jennifer Lopez een rol in de film gaat vertolken en dat Jharrel Jerome de rol van Robles zal gaan spelen. Wanneer de film precies in première gaat is nog onbekend, maar wij hopen in ieder geval dat het een groter succes zal worden dan Gigli. Eerst kunnen we nog genieten van Air, maar wij kunnen niet wachten totdat Unstoppable in de bioscopen verschijnt.

Dit is waar de ‘Grammys-ruzie’ tussen Jennifer Lopez en Ben Affleck écht over ging

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.