Emma Toussain
Emma Toussain Home & Interior 14 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Deze scented candle van Dior Maison is alles wat je in huis wil hebben staan deze winter

Het wordt steeds kouder buiten en dat betekent dat de kaarsjes weer aan mogen. Wij herhalen: de kaarsjes mogen weer aan! En hoe kan je dat nou beter doen dan met een scented candle van Dior Maison?! Dat weten wij ook niet. Het modehuis lanceert deze winter nieuwe kaarsen die jouw woonkamer vullen met een heerlijke bloemgeur. Daarnaast zijn ze uiteraard prachtig (we hadden ook niet anders verwacht) en daarom zijn deze items de perfecte toevoeging aan jouw interieur.

Dior Maison Candles

Als je de kaars aansteekt, ruik je in eerste instantie de geur van hortensia – maar dan gemixt met wat lichte citrus. Let’s talk floral! De glazen potten waarin de kaarsen staan, zijn stuk voor stuk met de mond geblazen en bekleedt met Toile de Jouy-fabric, een luxe stof voor decoraties en kleding en is bedrukt met bloemmotieven, perfect voor de romantische sfeer in huis. Het motief op de stof was te vinden in de eerste boutique van Christian Dior, een heuse ode aan het modehuis dus.

De kaarsen zijn in beschikbaar in het blauw, grijs en rood. Je hebt kaarzen met 3 lontjes, die branden zo’n 200 uur. De enkele lontjes doen het zo’n 60 uur.

DIOR

Er hangt uiteraard wel een redelijk prijskaartje aan: de enkele kaarsen heb je voor €240,00 en de kaarsen met 3 lontjes koop je voor €450,00. Maar.. dan heb je ook wat. Je hoeft in elk geval minder vaak je verwarming aan te zetten, waardoor je energierekening minder hoog is. Win-win!

Dior laat SS23 collectie inspireren door vrouwen aan de macht

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.