Emma Toussain
Emma Toussain Modenieuws 24 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Déze Squid Game-acteur is bijna 80, maar steelt de show in Balenciaga x Adidas tracksuits

Weet je nog? Squid Game was dé serie waar iedereen het vorig jaar over had. Zuid-Koreaans, one of a kind én bijzonder gewelddadig. 001 – gespeeld door de 78-jarige Oh Yeong Su, was één van de hoofdpersonen uit de serie met een wel hele bijzondere dubbelrol. Oh Yeong Su is al jarenlang een gevestigde acteur in Zuid-Korea, maar door deze rol wereldbekend geworden.

Hij poseert dan ook voor het november issue van Arena HOMME+ in Balenciaga x Adidas tracksuits. Iets wat je misschien eerder zou verwachten bij de jongere acteurs, maar niks is minder waar. En het staat nog geweldig ook.

Squid Game-acteur in Balenciaga x Adidas

Oh Yeong Su mag dan wel bijna 80 jaar oud zijn, hij is wel winnaar van een ‘Golden Globe’ voor ‘Best Supporting Actor in a Series’ én winnaar van een ‘Emmy’ voor ‘Outstanding Supporting Actor in a Drama Series’. Dat is toch even lekker. De acteur zit niet stil, want hij kroop voor de lens van Arena HOMME+, gehuld in kleding van Balenciaga x Adidas. Een bijzondere combinatie, maar het staat hem bizar goed.

Let’s play

In de serie Squid Game strijden ongelukkige spelers tegen elkaar om een groot geldbedrag te winnen. De spelers zijn geselecteerd omdat ze één ding gemeen hebben: ze worstelen met financiële problemen. De spelers spelen 6 verschillende kinderspellen en komen er al snel achter dat het verliezen van een spel vreselijke gevolgen heeft – we weten inmiddels allemaal hoe dit afloopt.

TikTok gaat compleet los na deze virale Squid Game-theorie over de arbeiders en spelers in de serie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.