Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 24 okt 2022
Leestijd: 3 minuten

Is Travis Scott vreemdgegaan met dít Instagram-model? Dit heeft hij zelf te zeggen

Als je bekend bent worden er overal en nergens verhalen vandaan gehaald. Ook heb je de pech dat mensen vaak misbruik van je willen maken of je de grond in willen trappen. Dat laatste lijkt nu het geval te zijn voor rapper Travis Scott. Er werd namelijk geroddeld over het feit dat hij vreemd zou zijn gegaan met Instagram model Rojean Kar, aan wie hij langere tijd geleden ook al gelink werd. De rapper is helemaal klaar met alle ‘shit’ en heeft nu zelf wat te zeggen over de hele situatie.

Travis Scott vreemdgegaan met Rojean Kar?

De rapper is al langere tijd samen met Kylie Jenner én vader van Stormi en #babyzondernaam. Af en toe zich je de twee in de media of post Kylie een lieve foto van het gezin, maar verder houden ze hun romance vrij low key. Afgelopen week ging de geruchtenmolen weer draaien nadat Rojean Kar, een Instagram-model dat eerder met Travis gedate zou hebben in 2013, foto’s plaatste op dezelfde plek als Travis mét hem op de foto. Rojean zou vaker cryptische foto’s plaatsen met verwijzingen naar Travis, maar dit leek tot nu toe nooit serieus genomen te worden.

Maar afgelopen week plaatste ze dus foto’s op haar privé story vanaf de set van Travis zijn muziekvideo-opnames, waardoor fans nu wél dachten dat de twee elkaar wel gezien zouden moeten hebben. En wie weet zou er dus wel meer gebeurd zijn, of zou hij haar hebben uitgenodigd met een reden. Speculatie, dan hè.

Huh? Kylie Jenner en Travis Scott hebben de naam van zoontje Wolf nog steeds niet officieel aangepast

A lot of weird s**t

Travis reageert nu zelf op dit vooral en hij is het er niet mee eens. “It’s a lot of weird s–t going on,” schreef hij op Instagram. “An uninvited person was sneaking photos on, what was supposed to be, a closed set while I was directing a video. I’m saying this for the last time. I don’t know this person. I’ve never been with this person. So please stop with the continuous cyber games and the fictional storytelling.” Het lijkt er dus op dat Rojean zelf de set op is gesneakt zonder dat Travis het wist. Tjsa, het lijkt er op dat ze er wel van houdt om een beetje olie op het vuur te gooien. Bekijk de screenshots van de foto’s op Instagram hier.

Is er dan toch iets aan de hand?

Dat blijkt maar weer als Rojean besluit op Travis te reageren: “Saying you don’t know me and you’ve never once been with me when you’ve definitely been with me, when f–king everybody’s seen you with me, when I have pictures and videos of you with me, come on.” Later kwam Rojean zelf nog terug op haar video van de muziekset met de comment: “I didn’t even realize he was there. Yall need to stop perpetuating this s–t.”

Oké dus.. wij weten het ook niet meer. Het lijkt erop dat het dus allemaal een hoop gebakken lucht was, maar dat Rojean wél claimt dat er iets gebeurd is tussen haar en Scott, ook al was het een tijd terug. Laten we hopen van niet. Fingers crossed.

Hoe groot is de kans dat je de loterij wint nou écht?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.