Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 25 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze emotionele taakstraf krijgt Pete Davidson voor zijn roekeloze rijgedrag in juni

Pete Davidson is een tijdje van de radar. Na zijn roekeloze gedrag in juni, is de acteur en komiek nu veroordeeld tot een taakstraf.

Halverwege juni kwam Pete in een ongeluk en werd hij aangeklaagd voor roekeloos rijgedrag. Hij parkeerde zijn auto met flinke snelheid in een huis in Beverly Hills, terwijl vriendin Chase Sui naast hem zat.

Chase Sui Wonders Pete Davidson
Rosalind O'Connor/Peacock via Getty Images

Pete Davidson krijgt 50 uur taakstraf

Een woordvoerder van de Los Angeles County District Attorney’s Office vertelde maandag aan Page Six dat als Pete aan bepaalde voorwaarden voldoet, er geen strafbaar feit op zijn strafblad komt te staan.

Volgens de voorwaarden van het programma moet Pete 50 uur taakstraf vervullen, 12 uur rijles volgen en krijgt hij voorlichting in een ziekenhuis of mortuarium over de gevolgen van roekeloos rijgedrag.

De taakstraf zal voor Pete extra zwaar worden, want die mag hij vervullen bij de brandweer van New York City, waar zijn vader werkte voordat hij omkwam bij de tragedie van 9/11.

Hoe gaat het nu met Pete?

Eind juni kwam het nieuws naar buiten dat Pete Davidson in rehab zit, om aan zijn mentale problemen te werken. Pete Davidson checkte in bij een kliniek in Pennsylvania, waar zijn goede vriend John Mulaney hulp zocht voor alcohol- en drugsproblemen. Maar dat is niet waar Pete voor aanklopte: hij lijdt aan PTSS en borderline. Een vriend vertelt:  “Pete regularly goes to rehab for ‘tune ups’ and to take a mental break, so that’s what’s happening.”

Pete is eerder gediagnosticeerd met een borderline persoonlijkheidsstoornis en worstelde met verslavingsproblemen. Hij was eerder in afkickklinieken in 2017 en 2019. De acteur ging in april 2022 ook in traumatherapie, nadat Kanye West hem genadeloos afkraakte op sociale media omdat hij met Kim Kardashian ging.

Of Pete nog steeds in de kliniek zit is onbekend, al gaven bronnen eind juni bij People aan dat zijn bezoekje waarschijnlijk niet lang zou duren.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.