Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 30 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Chase Sui Wonders steunt vriend Pete Davidson, die in een afkickkliniek zit voor mentale problemen

Heftig nieuws rondom Pete Davidson: het gaat niet goed met de acteur en daarom is hij opgenomen in een kliniek. Pete heeft last van mentale problemen en daarom zit hij intern om hieraan te werken. Vriendin Chase Sui Wonders en haar familie steunen hem door dik en dun.

Pete Davidson is aan het rehabiliteren omdat hij worstelt met een borderline persoonlijkheidsstoornis en PTSS, vertellen bronnen aan Page Six.

Pete Davidson in kliniek

Deze week checkte Pete Davidson in in een kliniek in Pennsylvania, waar zijn goede vriend John Mulaney hulp zocht voor alcohol- en drugsproblemen. Maar dat is niet waar Pete voor aanklopte: hij lijdt aan PTSS en borderline. Een vriend vertelt:  “Pete regularly goes to rehab for ‘tune ups’ and to take a mental break, so that’s what’s happening.”

Pete is eerder gediagnosticeerd met een borderline persoonlijkheidsstoornis en worstelde met verslavingsproblemen. Hij was eerder in afkickklinieken in 2017 en 2019. De acteur ging in april 2022 ook in traumatherapie, nadat Kanye West hem genadeloos afkraakte op sociale media omdat hij met Kim Kardashian ging.

De laatste weken waren niet makkelijk, er waren veel ogen op Pete gericht door zijn gedrag. Eerst lag hij onder vuur door een bizarre voicemail die hij achterliet aan het hoofd van PETA. We gaan er niet teveel op in, maar er werd onder andere ”suck my dick” geroepen. Daarna kwam Pete in een ongeluk en werd hij aangeklaagd voor roekeloos rijgedrag. Hij parkeerde zijn auto met flinke snelheid in een huis in Beverly Hills, terwijl vriendin Chase Sui naast hem zat.

Chase Sui Wonders en haar familie steunen Pete

Aan de support van zijn geliefden zal het niet liggen. Bronnen vertellen aan Page Six dat vriendin Chase Sui Wonders en haar familie erg behulpzaam zijn geweest voor Pete. De relatie van Pete en Chase Sui is vanaf het begin al sterk, al waren ze toen enkel vrienden.

In mei vertelde een bron aan Page Six dat het steeds serieuzer wordt. Ook Chase Sui zelf legt uit hoe belangrijk haar relatie voor haar is:  “We talk about everything, and we are very open with each other about everything, and it feels like what’s happening in our relationship is very sacred.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.