Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 16 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze TikTokker zat op dezelfde vlucht als Vogue’s Anna Wintour en je raadt nooit welke film ze koos

We love TikTok. Vooral omdat we zo veel verschillende mensen op onze FY-page zien én dus een beetje kunnen gluren in het leven van anderen. Sommigen maken ook echt hele bijzondere dingen mee waarvan de meesten alleen maar kunnen dromen. TikTokker Camille Charrière is zo’n persoon – zij post namelijk een video van hoe zij op dezelfde vlucht zat als de hoofdredactrice van Vogue Magazine: Anna Wintour. Je weet wel, de échte Miranda Priestly uit de film The Devil Wears Prada. En Camille kon het niet laten om de reis van Anna vast te leggen.

Anna Wintour gaat viral op TikTok

Oké, het is niet helemaal duidelijk of het de échte Anna is. Camille kreeg namelijk ook heel wat negatieve reacties onder de video waarin mensen zeggen dat ze ‘te jong is om Anna te zijn’ of dat ze simpelweg een andere vrouw heeft gefilmd. Het is dan ook niet helemaal duidelijk of het 100% Anna is, maar we gaan maar even uit van wel. De iconische bril, het iconische kapsel.. alles is #iconic. Hebben we het woord iconisch al gebruikt? Yes, you get it.

De video is in elk geval al 1.9 miljoen keer bekeken dus dat zegt wel wat. Onder het genot van ‘Suddenly I See’ van KT Tunstall kijken we naar Anna die aan boord van een vliegtuig stapt én een film uitkiest om haar tijd te doden. Ze scrollt langs verschillende opties. Tarzan, The Titanic.. Maar het lijkt tóch alsof ze een film uitkiest die haar wel heel bekend voor moet komen.

@camillecharriere

guess what Anna’s fav movie is…

♬ Suddenly I See – KT Tunstall

“Guess what Anna’s fav movie is..” schrijft Camille erbij.

Volgers die Camille wél geloven kunnen het dan ook niet laten om grappige reacties achter te laten: “Hope you didn’t move at a glacial pace, you know how much that just thrills her” en een ander reageert met: “She’s watching a movie about her that’s iconic behaviour.” Als laatste reageert een ander TikTokker met deze zin: “This gave me all the closure and satisfaction that I ever need in my life !!” en dat is precies hoe wij ons hierover voelen. Of ze nou daadwerkelijk The Devils Wears Prada uitkoos om te kijken weten we niet, maar hoe amazing zou dat zijn?!

Lil’ research

Wij konden het tóch niet laten om onderzoek te doen en te kijken of we kunnen vinden of dit Anna écht was. Even zoeken en ja hoor: ze staat gewoon op het internet in déze exacte outfit! Anna was in Parijs tijdens Fashion Week. Case closed.

The Row, during Paris Fashion Week – Womenswear F/W 2022-2023, on March 02, 2022 in Paris, France. (Photo by Edward Berthelot/Getty Images)

Dit zijn de best bekeken TikTok-video’s van 2021

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.