Bente De Bruin
Bente De Bruin Entertainment 13 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze vrouw fotografeerde 100 paar blote borsten zónder Photoshop

Om het juiste beeld van vrouwenborsten de wereld in te helpen, fotografeerde zij de borsten van maar liefst 100 vrouwen en bewerkte ze hier helemaal niets aan. Gewoon, omdat elke vrouw ze heeft. Groot, klein, symmetrisch of juist niet.. en niks is fout. En soms wel even fijn om te zien hoe zoiets in het écht is, zonder al die filters op bijvoorbeeld Instagram.

En elke vrouw is prachtig. Laten we dat vooropstellen.

Deze vrouw fotografeerde 100 paar blote borsten zónder Photoshop

Onder deze vrouwen zaten ook vrouwen die borstkanker hebben gehad en een borst af hebben moeten staan. Hoewel je zelf misschien al goed wist dat gelijke borsten eerder een wonder zijn dan doodnormaal, maken de foto’s goed duidelijk dat écht alle borsten anders zijn en vaak in de verste verte niet lijken op de foto’s uit tijdschriften. 

Laura is momenteel bezig om geld te verzamelen via Kickstarter, zodat zij haar foto’s in een boek kan bundelen en uitgeven. Dit boek gaat de mooie naam Bare Reality krijgen. Het doel is inmiddels al behaald, maar je kunt nog zo’n maand doneren. Bekijk hieronder het bijbehorende filmpje.

Luister onze podcast en zet ‘m in je lijst!

Ook wij zijn vanaf nu live in podcast-land! In ‘De GroepsApp’ nemen wij (Emma, Karlijn en Sophie) je mee in de wereld van NSMBL. Wat doe je nou eigenlijk als redacteur? Hoe werken persreizen, perspakketten en persevenementen? Welke trends spotten wij en welke zijn te bizar voor woorden? Waar wil je eten in het weekend, waar ga je stappen en welke films wil je zien? Omdat wij als gen-Z/millenial-mix met onze telefoon in de hand leven en we eigenlijk alles bespreken via de groepsapp, doen we dat nu ook met jullie. Dus luister lekker, volg ons op Spotify en Apple Podcasts en hou onze socials in de gaten voor updates.

Hoe je uitstelt dat je borsten gaan hangen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.