Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Restaurants 12 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Dineren bij zonsopkomst? Dat kan binnenkort met het 48-uurs concept van restaurant Moon

Restaurant Moon vind je op de 19e verdieping van de iconische A’DAM Toren. En ja, van dat prachtige uitzicht wil je inderdaad gebruik maken. Net als er bij The Loft weleens feesten zijn met zonsopgang, doet Moon nu aan dineren bij zonsopgang. Wij vertellen je alles over dit unieke concept.

Hier wil je heen.

48 uur eten bij Restaurant Moon in de A’DAM Toren

Restaurant Moon, (op de 19e verdieping van de A’DAM Toren) gaat een uniek culinair evenement organiseren samen met gastchef Jules Wiringa, beter bekend als culinaire content creator van @JulesCooking. Tijdens het evenement zal er 48 uur lang non-stop gekookt worden, waarbij het keukenteam van Restaurant Moon, onder leiding van Hans Geertsema (Executive Chef A’DAM Toren) en Jules Wiringa de handen ineenslaan om een buitengewoon 5-gangenmenu te serveren.

En dit alles met een 360º uitzicht over Amsterdam. Wist je namelijk dat het restaurant heel langzaam ronddraait? In 60 minuten heb jij iedere hoek van Amsterdam gezien.

 

Van 31 maart om 12.00 uur ‘s middags tot 2 april, 12.00 uur ‘s middags zullen de chefs onvermoeibaar doorwerken om de meest heerlijke gerechten te creëren. Het 5-gangenmenu, geserveerd binnen drie uur en exclusief samengesteld voor dit evenement, heeft als hoofdingrediënt groenten uit het seizoen en wordt gecomplementeerd door lokale producten als Noordzeekrab en Double Dutch short rib. Daarnaast wordt er een verrassend alcoholvrij arrangement geschonken waar thee de boventoon voert en schenkt het team van Restaurant Moon natuurlijk ook per fles de wijnen van de wijnkaart.

Check de site van restaurant Moon om te kijken welke tijden nog beschikbaar zijn. Wacht niet te lang, want het gaat hard.

Nog meer in de A’DAM Toren

Eten na het uitgaan? Ook dat is prima te doen bij Restaurant Moon, want in de A’DAM Toren vind je nog meer toffe zaken. Zo kan je feesten met uitzicht bij The Loft, een drankje doen bij M’ADAM of de nacht doorhalen bij Shelter.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.