Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 13 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Iconic! Een fotograaf valt op de loper van de Academy Awards en niemand minder dan Lady Gaga helpt hem

Zo’n prestigieuze avond als de Academy Awards, beter bekend als ‘de Oscars’, komt vaak met een aantal onverwachte momenten. Een daarvan is de vallende cameraman, die vol de champagnekleurige loper op viel. Gelukkig was Lady Gaga zo lief om hem omhoog te helpen.

Iconic.

De Academy Awards 2023

Gisteravond, of eerder vannacht, vond de uitreiking van de Oscars plaats. Een serieuze aangelegenheid, waarvoor veel celebrities hun meest extravagante outfit uit de kast haalden.

De grote winnaar van de avond was de film Everything Everywhere All at Once, met Michelle Yeoh in de hoofdrol. De film viel maar liefst zeven keer in de prijzen.

Fotograaf valt en niemand minder dan Lady Gaga helpt hem

Weer een extra reden om van Lady Gaga te houden: haar liefdadige actie van gisteravond. Gaga droeg een prachtige jurk van Versace, die door veel fotografen uitgebreid op de foto werd gezet.

Een fotograaf in kwestie deed zó zijn best, dat hij uiteindelijk viel door zijn onmogelijke houding. Een geschokte Gaga rent meteen naar de man toe om hem te helpen terwijl hij snel overeind komt. Nadat ze zich realiseerde dat hij in orde was, keerde de zangeres terug naar de loper terwijl toeschouwers haar mooie gebaar toejuichten.

En waar ze nog flamboyant op de loper verscheen, houdt ze het onwijs ingetogen op het podium. Zonder make-up en in een onwijs nonchalante outfit zingt ze de sterren van de hemel. De zangeres zong ‘Hold My Hand’ uit de film ‘Top Gun: Maverick’ met een naturelle look. Een verrassing voor velen, want enkele dagen van te voren werd aangekondigd dat Gaga toch niet zou optreden tijdens de ceremonie.

De ogen waren de hele avond op Gaga gericht, want naast zingen, heeft ze met haar rollen in A Star Is Born en House of Gucci ook haar talent als actice ruimschoots bewezen. Binnenkort schittert ze in de tweede Joker-film en dit zijn de eerste beelden.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.