Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 23 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Dirty Lines is de Netflix-serie die je nu nog onmiddellijk wilt gaan bingen

Netflix staat vol met goede series zoals Bridgerton en You, maar het komt niet vaak voor dat een van deze geweldige series in ons eigen land is gemaakt. Bij dirty lines is dat wel het geval en de Nederlandse serie valt flink in de smaak bij kijkers. Je wilt deze nieuwe Netflix-serie dan ook onmiddellijk gaan bingen, want dit wordt zonder twijfel je nieuwe favoriete show.

Wij zijn obsessed.

Dirty Lines

De Nederlandse Netflix-serie Dirty Lines staat sinds 8 april op het platform en gaat over de wereld van telefoonsekslijnen. Het speelt zich af in Amsterdam, in het einde van de 80’s en laat de opkomst en onvermijdelijke ondergang van de 06-telefoonlijn zien. In de serie volg je het fictieve bedrijf Teledutch, dat opgericht is door de Amsterdamse broers Frank en Ramon Stigter.

Dirty lines netlfix-serie fans twitter
Netflix

De Netflix-serie is geïnspireerd door George en Harold Skene, die de eerste 06-sekstelefoonlijn in Nederland lanceerden. Natuurlijk is de serie gevuld met een hoop drama en dat is precies waar wij van houden. We kijken er dan ook niet van op dat Dirty Lines op nummer 3 in de top 10 ‘series van vandaag’ staat op Netflix.

Reacties

De eerste sekslijnen zijn een goudmijn, totdat de belastingdienst lucht krijgt van de hoge opbrengsten. Dit zorgt voor flink wat drama en de kijkers lijken ervan te smullen. Ze gaan namelijk compleet los op Twitter over de Netflix-serie Dirty Lines. Zo schrijft een kijker: “Has anyone else recently discovered the show Dirty Lines on Netflix and is absolutely obsessed with it? No just me?”

Andere kijkers schrijven: “Watching Dirty lines on netflix and I wish I was there in Amsterdam when the house scene started. It looks like so much fun!”, “If you are looking for something good on Netflix check out Dirty Lines” en “Anyone else watching Dirty Lines on Netflix? I hope there’ll be a season 2.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.