Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Entertainment 8 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Dit is alles wat we tot nu toe weten over Bridgerton seizoen 3

We hebben nog niet eens de kans gekregen om over alle gebeurtenissen uit seizoen 2 heen te komen, of er wordt al weer veel gespeculeerd over seizoen 3 van Bridgerton. Niet dat wij klagen hoor, in tegendeel zelfs: we LOVE Bridgerton. We kunnen dan ook niet wachten om meer te zien van de Bridgertons en de andere high society-families.

Dit is alles wat we tot nu toe weten over seizoen 3 van de hitserie.. want ja die komt er.

Bridgerton

Seizoen 2 van Bridgerton kwam op 25 maart uit en sindsdien zijn de meeste fans obsessed met Kate Sharma en Anthony Bridgerton. Dat vinden wij helemaal niet gek! Van het staren naar elkaar tot de bijna-aanrakingen: hun chemie is geweldig.

Daarom vragen velen zich – terecht – af of we meer van ‘Kanthony’ zullen gaan zien in het volgende seizoen van Bridgerton. Op deze vraag en andere vragen over seizoen 3 geven wij antwoord.

Zullen we ‘Kanthony’ terug gaan zien in seizoen 3?

Het liefdeskoppel waar seizoen 1 om draaide, Daphne Bridgerton en hertog Simon Basset, hebben we namelijk spijtig genoeg niet samen teruggezien in seizoen 2.

Gelukkig kunnen we deze vraag over Anthony en Kate’s gezamenlijke aanwezigheid in het volgende seizoen beantwoorden met een volmondige ‘ja’: de twee zullen zeker terugkeren in seizoen 3. Dit heeft Simone Ashley, die Kate speelt in de serie, bevestigd aan Deadline. “We’re going to be back! Kate and Anthony are just getting started.”

Simone vervolgt: “We have the amazing Jess Brownell who is taking the lead as showrunner in season three. In season two, there was a lot of push and pull between Kate and Anthony, there were complications with the family, and then they find each other towards the end. I think everything is just starting. I’d like to see Kate just let go a bit more and play more in season three and kind of swim in that circle of love together. I think they both deserve it.”

Oeh, het lijkt er dus op dat we nog veel Kanthony-momenten zullen mogen verwachten. YES!

Wie zullen we nog meer terug gaan zien in seizoen 3?

Anthony Bridgerton en Kate Sharma zijn niet de enige twee personages die we sowieso terug zullen zien in een volgend seizoen van de show. Aangezien seizoenen 1 en 2 van Bridgerton zijn gebaseerd op de eerste twee Julia Quinn-boeken uit de Bridgerton-serie, is het logisch dat het derde seizoen van Bridgerton zich zal focussen op de verhaallijn van het derde boek: An Offer From a Gentleman.

Dit boek draait om de op een na oudste broer van de familie, Benedict Bridgerton, en zijn romance met Sophie Beckett. Daarom is het vrijwel zeker dat we Benedict Bridgerton (Luke Thompson) terug zullen zien in de show.

Daarnaast hint een tweet van actrice Nicola Coughlan, die Penelope Featherington speelt in de serie, erop dat er nog heel wat in petto is voor Polin-fans. Daarom zou het logisch zijn dat ook Penelope en Colin terugkeren in seizoen 3. YAY!

Wanneer zal seizoen 3 van Bridgerton uitkomen?

Helaas is er nog geen exacte releasedatum van seizoen 3 van Bridgerton bekend. Wel kunnen we een kleine voorspelling maken van wanneer seizoen 3 ongeveer zou moeten uitkomen, als we naar de tijd tussen vorige seizoenen kijken.

Seizoen 1 verscheen op 25 december 2020 op Netflix, terwijl seizoen 2 op 25 maart 2022 werd uitgebracht. Dus, met meer dan een jaar tussen de seizoenen, verwachten we dat seizoen 3 ergens in 2023 uit zal komen.

Is er al een trailer van seizoen 3?

Nee, er is nog geen trailer beschikbaar van seizoen 3. Helaas zullen we dus op beelden van het volgende seizoen écht nog even moeten wachten.

In de tussentijd bingewatchen wij seizoen 1 en 2 nog even een paar keer opnieuw.

Fans gaan los op Twitter over Bridgerton seizoen 2 en ze zeggen allemaal hetzelfde

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.