Laura Gommans
Laura Gommans Love & Life 2 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Dit is hoe tattoo’s door de jaren heen veranderen

Als je een tattoo neemt, sta je er misschien niet bij stil dat tattoo’s met de jaren best flink kunnen veranderen.

Hoe erg je tattoo verandert is afhankelijk van verschillende factoren. Bezuinig nooit op je tattoo, want goedkopere inkt vervaagt stukken sneller dan de variant van hogere kwaliteit. De kleur van de inkt is ook belangrijk. Het klinkt misschien logisch, maar hoe lichter de kleur, des te sneller je tattoo vervaagt.

Op sommige plekken op je lichaam zal een tattoo veel langer mooi blijven, en sommige plekken staan erom bekend niet zo geschikt te zijn voor tatoeages. Op plekken als je voetzolen, vingers, en de binnenkant van je lip zal een tattoo niet lang blijven zitten.

Tattoo verzorgen

Om je tattoo zo lang mogelijk mooi te houden, is het belangrijk dat je je tattoo goed verzorgt. Blijf van je nieuwe tattoo af en houd ‘m uit de zon (en smeer hem altijd goed in als hij wél blootgesteld wordt aan zonlicht).

De onderstaande tattoo’s zijn enorm veranderd in langere of korte tijd. Zoals je ziet zijn de meeste van deze tattoo’s niet van fantastische kwaliteit, dus doe altijd goed onderzoek naar de tattoo artist voordat je een afspraak maakt.

Bored Panda

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.