Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 3 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Dít is de man van Margot Robbie: ontmoet haar real life Ken

Je kunt haar toch wel één van de beste (en meest gewilde) actrices van het moment noemen; de Australische Margot Robbie is going places. Letterlijk, want ze is momenteel bezig met haar press tour over de hele wereld om haar nieuwe film ‘Barbie’ te promoten. Waar ze in de film samen is met haar Ken, is ze in het echt ook zeer gelukkig getrouwd. Hij heet dan wel geen Ken, maar Tom. Tom Ackerley om precies te zijn. Maar wie is deze man eigenlijk?

Dit is de man van Margot Robbie

Margot en Tom gaan eigenlijk al way back, ze hebben elkaar meer dan tien jaar geleden ontmoet op de set van de film Suite Française. Margot was niet echt op zoek naar de liefde en beschreef zichzelf als “The ultimate single gal,” vertelde ze destijds in een interview met Vogue. “The idea of relationships made me want to vomit,” onthulde de nu 32-jarige actrice. Maar.. we weten allemaal, als je verliefd wordt wordt je verliefd. Niks aan te doen.

Het knalroze huis uit ‘Barbie’ staat nu aangeboden op AirBnb

De 33-jarige Tom is geen acteur (of nou.. hij had wél een klein rolletje in Harry Potter!), maar filmproducent. Hij gaat dus eigenlijk over alles wat achter de schermen gebeurt, terwijl zijn liefje straalt op beeld. Hij komt uit Het Verenigd Koningrijk en heeft samen met zijn vrouw een eigen productiemaatschappij LuckyChap Entertainment. Dat is dus het bewijs dat je ook prima samen kunt werken, ook al ben je getrouwd.

Hieronder zie je een foto uit 2015:

In december 2016 trouwde het stel in Byron Bay, Australië. Margot is één van de grootste sterren op deze planeet, maar toch houdt ze dit soort dingen liever klein en privé. Het huwelijk was dan ook geen gruiote happening, maar een intiem feestje met de mensen van wie ze het meest houden. Lief. Het koppel is niet echt actief op social media en houdt de rest dan ook lekker privé. Soms zien we ze samen op een première, zo is Tom ook te zien tijdens de press junkets van Barbie.

margot robbie man tom ackerley
Margot Robbie en Tom Ackerley (Photo by Matt Winkelmeyer/WireImage)

Tom meets Ellen Degeneres

Dat je, als je in de filmindustrie werkt, vaak mensen tegenkomt die beroemd zijn is niet zo gek. Maar.. het verhaal over hoe de man van Margot Ellen Degeneres heeft ontmoet is toch wel héél erg grappig.

@moviesmhd

Margot Robbie share how she met Ellen #margotrobbie #ellenshow #barackobama #funny #foryoupage #foryou #fyp

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Unpopular opinion: ‘Je kunt een man vertrouwen met anticonceptie’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.