Inga Stoit
Inga Stoit Beauty 4 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Aha! Dit is de manier om erachter te komen of een boblijn je staat

Het is vrouw eigen om zowel lang als kort haar te hebben door de jaren heen. Soms dromen we van een sexy maar stoere boblijn en vragen we ons af of dit bij ons gezicht past. Voorheen dachten we: daar kom je maar op een manier achter – just do it. Maar met deze TikTok-hack hoef je gelukkig niet gelijk de schaar in jouw lokken te zetten om te weten of de look echt iets voor jou is.

Met deze meet-truc van TikTokker Bondenavant kun je zien of een boblijn mooi bij je staat. Je kunt dit al heel eenvoudig checken met behulp van twee potloden en een meetlint. Dat wij zelf nooit op deze hack zijn gekomen..

Dit is hoe je te werk gaat:

– Stap 1: Plaats een potlood horizontaal onder je kin.
– Stap 2: Plaats vervolgens het andere potlood verticaal vanaf de basis van je oor, zodat er een rechte hoek ontstaat tussen de twee potloden.
– Stap 3: Meet de afstand tussen de basis van je oor tot de hoek waar de potloden samenkomen.

@bondenavant Reply to @trumpsbussy2 this is why + how to tell if short hair will look good on you #amyshairtip #hairhack #hairhacksandtips #beautytips #beauty ♬ STAY – The Kid LAROI & Justin Bieber

De uitkomst van deze TikTok boblijn check

”Als de afstand groter is dan 5,7 centimeter, dan staat langer haar je goed”, aldus Bondenavant. ”Als het korter is dan 5,7 centimeter, dan staat kort haar je goed.”

Oke, op zich best bijzonder vinden wij, want de TikTokker legt de theorie achter haar wiskundige vergelijking niet precies uit. Maar als we kijken naar waar de meting wordt uitgevoerd, nemen we aan dat het helpt om te bepalen of de haircut past bij de vorm en lengte van je kaaklijn.

Maar you do you – als je graag de schaar in je lokken zet zie je vanzelf wel hoe het uitpakt. Mocht je geen fan zijn dan groeit het vanzelf weer aan.

Voor eens en altijd: 10x fabels die je hebt geleerd over seks die helemaal fout zijn

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.