Inga Stoit
Inga Stoit Relaties 4 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Mis je je vriendinnen? Dit zijn de leukste friend-dates om in te plannen

Door de drukte van het alledaagse leven kan het soms even niet goed lukken om tijd met je vriendinnen in te plannen, terwijl het eigenlijk zo goed voor ons is. Tijd met vriendinnen kan namelijk zo helend zijn. Hoe leuk of lief je ouders, collega’s of partner ook kunnen zijn – vriendinnen zijn vriendinnen. Niemand anders kan die rol vervullen. En daarom is quality time met onze girls wel zo gewenst.

Tijd voor een vriendinnen-date! We geven je graag een aantal knusse ideeën die erg leuk zijn om in te plannen met de girls.

1. Cabaret

Lachen, gieren en brullen! Hebben jullie zin om even het verstand op 0 te zetten en puur dubbel te liggen? Dan is dit het ultieme vriendinnen-uitje voor jullie. Een voorstelling betreft vaak slechts een avondje, dus dat is wellicht ook een stuk makkelijker voor jullie allen om te blokken in de agenda’s.

2. Wijnproeverij

Say no more. Een wijnproeverij is altijd een leuk idee. Lachen, gieren, brullen en wijn met de meiden klinkt hemels als je het ons vraagt. Vaak is een wijnproeverij iets waar je wel een dag of in ieder geval een aantal uur voor moet blokken. Dus pak samen met de meiden de agenda’s erbij en boek het groepsuitje.

3. Go clubbing

Lekker dansen met de meiden is altijd fijn. Houden jullie niet van clubs? Oke, zet Harry Styles op vol geluid aan en houd een dansfeestje in een van jullie woonkamers. Waar er gedanst wordt doet er niet toe – zolang er maar gedanst wordt. Dit kan natuurlijk ook in jullie vaste stamkroeg.

Rihanna wordt in deze video geweigerd bij een club in NYC omdat ze geen ID bij zich heeft

4. IJ-Hallen

Met je vriendinnen over een tweedehands kledingmarkt struinen is ook leuk! Terwijl jullie al kletsend de kraampjes verkennen en poffertjes eten hebben jullie een hele fijne dag. Wie weet scoren jullie allen nog een prachtig tweedehands item voor een prikkie en gaan jullie al helemaal voldaan naar huis.

5. Organiseer een themafeest

Kom bijvoorbeeld allemaal verkleed. Barbie is bijvoorbeeld een grappig thema! Met een roze decor en roze drankjes creëren jullie een gezellige sfeer. Dit is weer eens wat anders dan normaal en wellicht mogen de partners ook op het laatst even joinen als Kens. Maak het zo gek als dat jullie willen.

Wat vrouwen willen weten over seks: de meest gestelde vragen beantwoord door een seksuologe

6. Maak vision boards

Deze is als je het ons vraagt ook goud. Het maken van een vision board kan zo motiverend en inspirerend werken. Hoe leuk is het om dit samen te doen. Haal de stiften, tijdschriften en witte borden maar tevoorschijn en begin groots te dromen over jullie toekomstige carrière ambities, wellness doelen, mode-inspiratie en meer.

Wat vrouwen willen weten over seks: de meest gestelde vragen beantwoord door een seksuologe

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.