Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 15 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG! Dit is de nieuwe vriendin van Jason Oppenheim – bekend uit Selling Sunset

Toen Jason Oppenheim en Chrishell Stause van Selling Sunset uit elkaar gingen vonden we dat eigenlijk behoorlijk sad. De twee gingen uit elkaar omdat Jason niet klaar zou zijn voor het stichten van een gezin. Dit was iets wat Chrishell wel erg graag wilde, dus daar hield de romance mee op. Chrishell vond niet al te lang geleden de liefde bij artiest G-Flip. En gelukkig voor Jason heeft hij nu ook opnieuw de liefde gevonden.

Jason Oppenheim nieuwe liefde

Wie is de gelukkige? Het verbaast ons natuurlijk niks dat ook deze vrouw bloedmooi is. Het gaat om model Marie-Lou Nurk. Wij hebben natuurlijk even onze research gedaan, dus mocht je haar willen zien – zie hier haar Instagram.

De twee hebben elkaar ontmoet op Mykonos en zij hebben het sindsdien erg leuk met elkaar. Toch zijn er tegengeluiden uit andere bronnen die beweren dat ze het gewoon erg gezellig met elkaar hebben, maar dat het niks serieus is of zal worden. Ach, we shall see.

We weten in ieder geval nog erg goed dat Jason kapot leek te zijn van zijn break-up met Chrishell. Zij was zoals hij zei ‘zijn ware liefde’. Het enige waar het tussen hen misging was de kinderwens die Chrishell had en hij niet bleek te delen. Nou hopelijk is het eind goed al goed en hebben ze allebei nu dan toch echt hun levenspartner gevonden.

Dit is waarom Jason Oppenheim en Chrishell Stause hun relatie geheim hielden in seizoen 4

Wellicht zien we op een gegeven moment de nieuwste liefde van Jason of van Chrishell in Selling Sunset voorbij komen. Als dat zo is dan weet je dat het geheid wat drama zal opleveren. Maar dat moet ook wel, want de geruchten gaan dat Christine Quinn geen drama meer zal veroorzaken omdat zij niet langer in de afleveringen te zien zal zijn. Maar ook wat dit betreft zijn er weer tegengeluiden dus zullen we moeten wachten op de nieuwste afleveringen. Stay tuned!

Dit is waarom Jason Oppenheim en Chrishell Stause hun relatie geheim hielden in seizoen 4

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.