Emma Toussain
Emma Toussain Beauty 15 aug 2022
Leestijd: 4 minuten

NSMBL RATES.. Beautybar Dashl (salon-in-shop H&M)

Wij zijn gek op alles wat met beauty te maken heeft. We organiseren regelmatig een spa-dagje thuis inclusief een uitgebreide douche, scrubsessie, maskertjes en ga zo maar door. Maar soms.. heel soms is het erg lekker om je door iemand anders te laten verwennen. In de salon krijg je toch vaak nét een beter resultaat. NSMBL’s Emma mocht de nieuwste salon-in-shop Dashl uitproberen en ze vertelt je alles over deze ervaring en legt het vast voor een nieuwe aflevering van NSMBL RATES.

NSMBL RATES… DASHL

We hebben er even op moeten wachten, maar nu is het zover: de succesvolle Zweedse beautytech start-up voor lash-, brow- en nagelbehandelingen is gearriveerd in Nederland. Na winkels in Zweden en Duitsland heeft Dashl de deuren geopend van de eerste beautybar in Nederland. een heuse salon-in-shop in de H&M op de Dam.

De Scandinavische beautytech start-up Dashl werd in 2016 opgericht door de Zweedse fempreneurs Nina Akbari en Arbilina Nissan. Van nature échte beautynerds die een revolutie teweeg brengen; de schoonheidsbranche en schoonheidsbehandelingen zo toegankelijk mogelijk maken voor een groot publiek. Wat heeft een moderne vrouw nou echt nodig in het leven? Met die vraag in het achterhoofd werd het concept bedacht.

Wat heeft die moderne vrouw nodig?

Met Beauty Bar by Dashl brengen ze schoonheidsbehandelingen met betaalbare prijzen en deskundige service nu ook naar Nederland. De bar biedt lash-, brow- en nagelbehandelingen aan in een ontspannen winkelambiance als salon-in-shopconcept, in de H&M store op de Dam in Amsterdam. Daarnaast biedt het technische platform van het merk een on-demandservice waarmee beautyfans een freelance stylist kunnen inhuren, op elk moment en op elke plek. Daarnaast is het ook mogelijk om memberships af te sluiten zodat jij elke maand terug kunt komen om je nagels te laten bijwerken, je wimpers de laten verven of je wenkbrauwen te laten liften.

Ik probeerde het concept uit en legde de ervaring vast. Bekijk de TikTok-video hieronder:

@nsmblmagazine

NSMBL RATES – Wij bezochten beautybar @dashlbeauty in Amsterdam! Wie moet dit echt bezoeken? #beautytok #beautytips #brows #lashtint #foryou #dashl #amsterdam #fyp #review #rating

♬ Afraid To Feel – LF SYSTEM

Volg NSMBL ook even op TikTok, vinden wij heel lief. Er volgen namelijk nóg meer video’s waarin wij dingen testen!

De ervaring

De salon zit op de eerste verdieping van de H&M en je ziet ‘t eigenlijk al als je naar de ingang van de winkel loopt. Klein roltrapje omhoog en je bent er! De salon-in-shop is niet groot maar dat maakt het juist zo leuk. Het interieur is vooral in het thema ‘pastel-roze’ en naast alle benodigdheden zoals een stoel, manicuresets en dergelijke is het hoekje ook ontzettend leuk aangekleed. Speciale spiegels, posters met motiverende quotes én hele schattige Dashl-glazen. Ik werd geholpen door Irem – ontzettend lief en behulpzaam.

De treatment

Ik koos voor de All About Brows & Lash Tint (42 euro) behandeling en dat betekent dat mijn wenkbrauwen geshaped en geverfd werden en dat mijn wimpers ook een zwart kleurtje kregen. Eerst maakte Irem mijn wenkbrauwen en wimpers schoon en daarna werden alle onnodige haartjes weggehaald met een draad – threading heet dat. Kom je toch nét iets verder mee dan met een pincet. Ook knipte Irem de lange haren weg, om de vorm zo te optimaliseren. Daarna werd de wenkbrauwverf aangebracht, ze vragen uiteraard wel welke vorm je zelf het mooist vindt en welke kleur je wil.

Als de brows klaar zijn worden de wimpers geverfd en ook dit heeft even tijd nodig om in te trekken. Tijdens het proces lijk je op een soort wasbeer – maar hé, alles voor een goede look.

Als de verf lang genoeg heeft gezeten wordt alles nauwkeurig weggehaald en worden de laatste touch-ups gedaan. Binnen 30 minuten sta je weer buiten mét fleeky brows and lashes! Schrik niet: de wenkbrauwen zijn vaak wat ‘heftig’ als je ze net hebt laten verven. Maar na een keertje douchen is dat effect weg en is het precies zoals je ze wilt hebben.

Tromgeroffel… Het oordeel

Ik ben fan. Fijne sfeer, snelle service en het resultaat mag er zijn. Als je niet uit Amsterdam komt moet je wel je ellebogen gebruiken om langs alle toeristen te komen op de Dam. Dat moet trouwens ook als je wél uit Amsterdam komt. Het is een drukke plek, maar daar merk je niets van als je op de stoel ligt.

Rating: 9 🔥🔥🔥

It was a pleasure, thanks Dashl!

Zelf een treatment boeken? Dat kan via de website van Dashl.

Deze TikTok-hack laat zien dat we nepwimpers al jaren verkeerd plaatsen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.