Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 10 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit is de vriendin van doelpuntmachine Cody Gakpo

Nederland speelt vanavond de halve finale tegen Engeland en we hopen toch weer dat Cody Gakpo een puntje weet te scoren, zoals hij eigenlijk (bijna) elke wedstrijd doet. Maar hoe zit het bij hem in de liefde? Weet hij daar ook te scoren? Het antwoord is ja.

Dit is zijn knappe vriendin.

Vriendin van Cody Gakpo

Het gaat om Noa van der Bij. Deze blonde dame is booker bij een modellenbureau en door haar influencer-status zelf ook te boeken voor klussen. In januari maakte ze bekend zwanger te zijn (baby daddy Gakpo!) en inmiddels zijn ze trotse ouders van zoontje Samuël.

Cody speelt bij Liverpool en zijn gezinnetje woont dus ook in de Engelse stad. De kleine Samuël gaat nu al mee naar wedstrijden, helemaal in stijl natuurlijk: op de foto’s hangt hij al in de armen van zijn vader in een voetbaltenue – met ‘daddy’ op zijn rug. Als dat geen voetbalfan wordt, weten wij het ook niet meer.

Ook is Noa actief op TikTok en vinden nu al 126.000 mensen het leuk om haar te volgen. Ze plaatst dan ook regelmatig wat vlogs over haar leven als ‘voetbalvrouw’. Ook deelt ze meer over haar eigen leven en komt hondje Loulou ook regelmatig in haar video’s voor. Noa heeft in elk geval veel fans op social media – ook veel fans van Gakpo die via haar proberen een boodschap door te geven.

De nieuwe voetbalvrouwen

Ook benieuwd naar de vrouw van een andere, misschien nog wel populairdere voetballer? Dít is de liefde van Wout Weghorst, de man die het winnende doelpunt scoorde in de eerste wedstrijd.

Van moord op eigen moeder naar zelf moeder: wie is Gypsy Rose Blanchard eigenlijk?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.