Emma Toussain
Emma Toussain Shopping 10 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

Shoe lovers opgelet: Miista houdt volgende week een sample sale in Amsterdam

Goed nieuws voor alle shoe loving girlies onder ons: het Londense it-merk Miista komt met een sample sale naar Amsterdam! Dus mocht je eindelijk één van deze prachtige designs willen socren, is dit je kans.

Voor iedereen die altijd te laat is met dit soort sales – we got you.

Miista komt naar Amsterdam

Het merk bestaat sinds 2011 en waar het eerst begon met alleen schoenen, zijn ze inmiddels uitgebreid met kleding, ready-to-wear items die uiteraard goed passen bij de schoenen die ze ontwerpen. Miista staat bekend om de sample sales die ze hosten – helemaal in de steden waar er geen fysieke winkels van het merk zijn. Dit doen ze vooral omdat ze zo ook willen leren van de locals. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend leuk om een soort exclusiviteitsgevoel te krijgen, omdat je maar een specifiek moment hebt om fysiek te shoppen.

Om een goed idee te krijgen van hoe zo’n sample sale eruit ziet: alle schoenen worden op de grond gezet, per maat. Ook hangen er prijslijsten en stickers, zodat je precies kunt zien hoe veel jouw beoogde paartje kost.

@byjulieleo

GO! MIISTA Sample Sale till Sunday. @Amsterdam, Elandsstraat 90 #miista #samplesale #amsterdam #amsterdamguide #amsterdamshopping #sale #fashion

♬ My Barn My Rules – MCR-T & horsegiirL

Wanneer is de sale?

Natuurlijk kun je een hoop schoenen scoren tijdens de sale, maar ook een hoop kleding en accessoires en zelfs eenmalige items die de verkoop nooit hebben gehaald. Wil je iets unieks? Dan is dít je kans. Wel goed om te weten is dat je hier niet voor een tientje schoenen kunt scoren, het heeft meer weg van een normale sale. De schoenen zijn normaal gemiddeld tussen de 150-400 euro, dus reken maar uit. Maar elke sale is toch mooi meegenomen.

Enne – nu de belangrijke info: wanneer is de sample sale van Miista dan? Schrijf ‘t in je agenda:

Adres: Rozenstraat 59, 1016 NN Amsterdam
Data:
17 juli – 21 juli
Tijden:
woensdag tot zaterdag van 11.00-20.00 en op zondag van 12.00-18.00

Happy shopping!

Online kritiek op vervolg ‘The Devil Wears Prada’: dit is waarom niet iedereen enthousiast is

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.