Inga Stoit
Inga Stoit Lichaam 7 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit is de workout routine van actrice Jessica Biel

We proberen wat workouts in ons leven, van HIIT of rennen tot yoga of pilates, maar het vinden van de perfecte workout routine lijkt voor velen toch moeilijker te vinden dan gehoopt. Ben jij, net als wij, op zoek naar de perfecte workout? Dan heeft Jessica Biel de tip der tips.

Dit is hoe zij zich lekker in haar vel blijft voelen.

Dit is de workout routine van power actrice Jessica Biel

Jessica Biel is altijd al een sportief persoon geweest. Als kind deed ze gymnastiek en als tiener voetbalde ze, maar ook buiten de sport om was ze altijd actief in de weer. Haar familie hield ervan om buiten te zijn. Ze groeide op met wandelen en andere buitenactiviteiten. In haar training routine van nu komt dat stukje atletiek nog altijd terug. Ze is niet te stoppen – Jessica blijft het hele jaar door sporten (door wind en weer). In de winter snowboard ze en als het buiten warmer is vindt ze het leuk om te golfen en volleyballen.

Uiteraard gaat Jessica ook regelmatig naar de sportschool of traint zij thuis. Ze houdt het niet bij één soort training, ze houdt van experimenteren met verschillende soorten bewegingen die haar lichaam sterker maken. Jessica traint met haar trainer Ben Bruno, die haar cardiotrainingen, springtraining (of plyometrie), lichaamsgewicht oefeningen en krachttraining laat doen.

Cardio-workouts

Jessica rent regelmatig, soms gaat ze voor langere pittige afstanden. Andere keren doet ze HIIT-cardio trainingen, waarbij ze sprinten en wandelen afwisselt. Naast hardlopen doet Jessica veel aan plyometrische training. Plyometrie bevat veel spring bewegingen om spierkracht op te bouwen. Mensen die op deze manier trainen, moeten zowel sterk als snel zijn en daarom is dit een populaire trainingsstijl voor sporters. Volleybal spelers moeten bijvoorbeeld snel en krachtig kunnen springen, dus een groot deel van hun training bestaat uit plyometrie. De actrice houdt ook van wandelen met haar honden en haar familie. Ze gaan dan naar de bergen buiten Los Angeles.

Baby news – Deze celebrities kregen er dit jaar een baby bij

Weerstandstraining

Jessica doet een mix van krachttraining en yoga. Ze doet voornamelijk yoga om haar spieren te strekken en te verlengen, maar ze doet het echter ook om kracht op te bouwen. Yoga heeft haar bijvoorbeeld geholpen om handstanden te kunnen doen. Ze doet al meer dan tien jaar yoga en ze gelooft dat het haar helpt te ontspannen in drukke tijden van het leven. Ze doet op zijn minst twee yogasessies per week en twee krachttraining sessies. Ze houdt van trainen met haar vrienden, en soms gaan zij en Justin naar de sportschool voor hun date-avonden. Jessica is slank, maar ze is ook behoorlijk gespierd. Dat heeft zij te ‘danken; aan het trainen met gewichten. De meeste van haar krachttraining workouts worden gedaan in circuits. Heerlijk om te zien hoeveel verschillende manieren van beweging de actrice omarmt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.