Inga Stoit
Inga Stoit Lichaam 26 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is de workout routine van Zoë Kravitz en wij staan versteld van de voordelen

We proberen heel wat workouts in ons leven, van HIIT of rennen tot yoga of pilates, maar het vinden van de perfecte workout routine lijkt voor velen toch moeilijk. Ben jij, net als wij, op zoek naar de perfecte workout? Dan heeft Zoë Kravitz de tip der tips.

Wij zijn benieuwd hoe de beauty toch altijd zo perfect in shape is.

Zoë Kravitz haar workout routine

Zoë is eigenlijk altijd in topvorm geweest en heeft het altijd leuk gevonden om fitness in haar dagelijks leven een rol te laten spelen. Ze houdt er van om ‘s ochtends te trainen, zodat ze zeker weet dat ze de training van de dag niet overslaat. Ondanks dat ze al in topvorm was, moest Zoë nog ongeveer twee maanden in Londen doorbrengen om te trainen en zich voor te bereiden op haar rol in The Batman. Oef, wat zal dat pittig geweest zijn.

Hierbij wat voorbeelden van workouts die Zoë regelmatig doet:

Cardio-workouts

Zoë maakt haar cardiotrainingen graag simpel. Als het weer het toelaat houdt ze van wandelen of van hardlopen. Als ze geen zin heeft in een van deze twee opties, dan staat zij 30 minuten in de sportschool op een crosstrainer. Nadat ze een cardio sessie heeft volbracht, houdt Zoë ervan om stoom douches te nemen. Ze vindt ze heerlijk ontspannend na haar sessies. Zoë woont in New York en doet veel te voet, dus die stappenteller van haar is sowieso sky high.

Weerstandstraining

Over het algemeen bewaart Zoë de sportschool graag voor de crosstrainer. Als ze haar spieren wil versterken dan doet ze dat het liefst thuis zonder trainer. Voor de actrice is sporten ‘me-time’ – dus doet ze het graag alleen.

Tot slot

Zoë haar trainingen zijn eenvoudig en overzichtelijk. Haar cardio is toegankelijk, omdat het puur voldoende stappen zetten betreft. En qua weerstandstraining doet zij dit lekker thuis, easy does it, geen ingewikkelde fratsen. Dit workout plan werkt goed voor Zoë.

Zo zorgt Jennifer Lopez ervoor dat ze altijd in vorm is én blijft

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.