Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity Beauty 18 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is volgens actrice Sydney Sweeney dé musthave beautytool en hij is niet eens zo duur

De meiden van Euphoria zijn sinds het succes van de eerste twee seizoenen echt uitgegroeid tot inspiratiebronnen en daar kunnen we Sydney Sweeney natuurlijk niet vergeten. Maar zelf is de actrice ook geïnspireerd door haar personage, Cassie Howard. Zo laat ze weten dat ze na haar rol zelf ook bezig is met het verkennen van nieuwe looks, trends en producten – en er is één tool in het bijzonder waar ze bij zweert.

En misschien heb je haar musthave beauty tool ook al eens gezien in die iconische ochtend beauty ritueel van seizoen twee.

Dit is dé beautytool waar Sydney Sweeney niet meer zonder kan

In haar interview met Coveteur vertelt Sydney dat ze acne kreeg toen ze heel jong was, en ze hierdoor in een voortdurende strijd was om de juiste producten te vinden die voor haar werkten. En pas toen ze haar rol in Euphoria kreeg kwam ze pas echt in de beauty groove. Zo zegt ze: “I truly don’t think I started exploring beauty until Euphoria. So a lot of those tools in that viral skincare routine scene from the show are actually my tools, the ice roller is one thing that I use almost every morning.”

Ze was zelfs zo’n fan van de skin de-puffer, dat ze op de set van de hit serie een echte influencer werd. “When we were filming that scene, the crew was like, what is this? Then afterwards a bunch of the ADs and PAs all ordered them on Amazon.”

Obsessed met Ice rollers

Maar dit is niet de eerste keer dat de actrice spreekt over haar liefde voor ice face rollers. In haar 10 minute beauty routine met Allure onthuld Syd namelijk al dat ze niet zonder de beauty tool kan. Zo zegt ze: “I bring this everywhere I go. It’s just an ice roller I got off Amazon, and I live by it. It just wakes me up, I feel like it makes my skin feel good and takes away any puffiness.” 

En zodat ze nooit meer zonder hoeft, heeft ze natuurlijk altijd een in de buurt, van thuis in haar vriezer tot in de koelkast in haar caravan als ze op de set is.

Wil jij nou ook meteen uitproberen hoe fijn ice rollers zijn? Well, you’re in luck! Wij zetten hieronder een paar opties voor je op een rij.

Sydney Sweeney
Zalando

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.