Inga Stoit
Inga Stoit Beauty 18 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Al gehoord van de haarkleur ‘tiramisu’? Emma Roberts gaat ervoor en wij zijn obsessed

Kerst staat om de hoek en dat betekent voor velen van ons een laatste afspraak bij de kapper. Alles om er zo mooi mogelijk uit te zien tijdens de feestdagen. Actrice Emma Roberts besloot haar haar in een tiramisu-kleur te verven en wij zijn obsessed.

Emma Roberts (de lover van Evan Peters) besloot voor een heerlijke coupe te gaan, namelijk in thema van tiramisu. Klinkt gek, maar als je het ziet snap je waarom.

Emma Roberts gaat voor tiramisukleurig haar en het internet is verliefd

Nikki Lee (celebrity hairstylist en mede-eigenaar van Nine Zero One Salon in Californië) heeft deze mooie look bij Emma Roberts gecreëerd. Zij heeft de look de naam ‘Holiday Hue Tiramisu’ gegeven. Als je naar de foto van Emma haar haar kijkt dan begrijp je meteen waarom dat zo is.

Het haar van Roberts (wat voorheen meer platinablond was) is nu zacht boter blond door de toevoeging van een paar lowlights die zorgen voor meer ‘diepte’. Emma haar uitgroei is onaangeraakt en dat ziet er in het geheel erg mooi uit. Haar natuurlijke haarkleur komt weer een beetje terug in het haar door de toevoeging van de lowlights. De kleur wordt inderdaad het beste omschreven als tiramisu.

De kleur nabootsen

Je kunt natuurlijk met een afbeelding van Emma naar jouw haarstyliste gaan en letterlijk zeggen dat dit de look is die je wilt. Liever niet te veel verf in je haar? Dan is het ook mogelijk om je uitgroei te behouden en lowlights in dezelfde kleur door je haar te zetten. Het leuke hieraan is dat de blonde kleur (als je die hebt) in je haar blijft. Het is een subtiele verandering, maar toch is de look zó anders.

Overweeg jij om je platina blonde lokken tot het verleden te laten behoren? Dan is deze look ideaal voor jou.

AWH: Travis Barker vroeg om Kourtney’s hand bij het graf van haar vader Robert Kardashian

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.