Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 3 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

$$$ – Dit kost de ieniemienie Gucci bh waarmee Kim Kardashian op Instagram verscheen

Kim Kardashian is niet bang om veel van zichzelf te laten zien op het internet – dat bewees ze gisterenavond weer met haar meest recente post op Instagram.

Het kleine Gucci bh’tje dat ze droeg, liet weinig aan de verbeelding over.

Met Kim Kardashian is alles Gucci

Gisterenavond plaatste Kim Kardashian een reek sexy foto’s op Instagram, waarop ze te zien was in een klein Gucci bh’tje en een satijnen Gucci pyjama. “It’s all Gucci” schreef de realityster onder de foto’s.  Dit is bij uitstek de meest luxueuze thirst trap die wij ooit gezien hebben – and we’re here for it. 

Vooral de glinsterende buste houder die Kim droeg viel op. Net als de rest van de outfit, was deze van Gucci. Ontworpen in de tijd dat Alessandro Michelle nog aan het creatieve roer stond. Het zeldzame en prijzige topje was te zien in Gucci’s 2019 runway campagne. En houd je vast: hij gaat over de toonbank voor €18.000.

 

View this post on Instagram

 
A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim zet zichzelf in de spotlight

En of de timing van deze foto’s handig is? Niet echt. Nu de ruzie tussen Kim en Kourtney trending topic is, werpt Kim zichzelf met deze post wederom in een onhandige positie. Wij leggen je uit waarom.

Kourtney Kardashian beschuldigde haar zus ervan dat zij niet blij kon zijn op de Italiaanse bruiloft van Kourtney, omdat zij zelf altijd in de spotlight wil staan. Volgens Kourtney is Kim egocentrisch en trekt ze graag de aandacht naar zichzelf toe.

Dat Kim deze foto’s met Gucci-thema post, precies op de dag dat de grote Gucci campagne van Kendall Jenner en Bad Bunny live gaat, is daarom niet heel handig. Volgers beschuldigen Kim er nu van dat ze de spotlight van haar jongere zusje steelt. De commentsectie staat vol met reacties als: ”She can’t let her siblings have any spotlight” en ”Is she taking Kendal’s and Bad bunnies spot light lol”.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.