Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 30 okt 2023
Leestijd: 4 minuten

Dit waren onze favoriete Halloween kostuums van celebrities dit jaar

Komende dinsdag (morgen!) is het weer tijd voor het meest griezelige feestje van het jaar, Halloween. Omdat dinsdag voor de meeste niet de meest handige dag voor een feestje is, werden de meeste Halloweenparty’s afgelopen weekend georganiseerd. Niet alleen is het daarom nu al smullen van de verzamelde snoepjes, maar ook van de meest creatieve, enge én mooie kostuums van de celebrities. Want ja, ook dit jaar wisten zij er weer wat bijzonders van te maken.

En dan moet hét jaarlijkse Halloweenfeest van Heidi Klum nog komen.

Halloween 2023

Zoals jaren geleden al bij de film Mean Girls werd gezegd: “Halloween is the one night a year when girls can dress like a total slut and no other girls can say anything about it.” Nog steeds wordt deze ongeschreven regel nog door velen ter harte genomen, maar gelukkig gaan de meesten inmiddels ook gewoon op creatieve, minder sexy manier los met hun griezelpakjes. Niet dat het allemaal écht eng hoeft te zijn, want – helemaal op z’n Amerikaans – gaat het meer om een normaal verkleedpartijtje, zonder horrorthema. Dit zijn onze favoriete Halloween-outfits van het afgelopen weekend.

1. Kourtney Kardashian als Kim Kardashian

De Kardashians zijn natuurlijk een van de meest bekende families ter wereld en toch weten zij erin te slagen zichzelf niet altijd té serieus te nemen. Kourtney, die toch meestal wel bekend staat als degene met de beste dosis humor, wist iedereen te verrassen door verkleed te gaan als haar bloedeigen zusje. Ook kan dit worden gezien als een witte vlag, aangezien de zussen al een lange tijd ruzie zouden hebben over Dolce & Gabbana. Iconic.

2. Adele als Morticia Addams

Adele was niet onderweg naar een Halloween-feestje toen ze werd gefotografeerd in haar Morticia Addams look, maar maakte zich klaar voor haar eigen concert. De gelukkige aanwezigen kregen dus een nieuwe (minder blonde) versie van de zangeres te zien, maar wel met haar herkenbare, krachtige stem.

3. Paris Hilton als Britney Spears en Katy Perry

Paris Hilton zou Paris Hilton niet zijn als ze niet elk jaar zou verschijnen in een spectaculair en doordacht Halloween-pakje. Dit jaar ging ze voor de gelegenheid verkleed als twee andere wereldberoemde, iconische celebrities. Zo showde ze eerst haar Britney Spears outfit, volledig in haar outfit van de Toxic-video. Alleen dan wel op het verkeerde liedje…

…om vervolgens samen met haar zoontje te verschijnen als Katy Perry. De gelijkenissen zijn sprekend.

4. Lizzo als Tina Turner

En daarmee waren de bovenstaande zeker niet de enigen die andere beroemdheden imiteerden. Ook Lizzo (die de afgelopen tijd flink onder vuur lag door vermeend seksueel wangedrag) verscheen als een van haar idolen, namelijk Tina Turner.

5. Foo Fighters als de karakters van The Wizard of Oz

Een van de meest onverwachte outfits is wat ons betreft gewonnen door Amerikaanse rock band Foo Fighters. De band waarvan de leden inmiddels tussen de 50 en de 60 jaar zijn, verschenen – hilarisch genoeg – als de volledige cast van The Wizard of Oz.

6. Cindy Crawford en Rande Gerber als Olivia Newton-John en John Travolta in Grease

De meest originele outfit is het niet perse, maar bloedmooi en bijna identiek? Dat wel zeker. Cindy Crawford verscheen in het strakke en stoere pakje van Sandy van Grease en trok haar man mee voor de ultieme couple-outfit.

7. Kendall Jenner als Marilyn Monroe

Na Kim’s verschijning in een jurk van Marilyn Monroe, pullde Kenny gisteren ook nog even een Monroe voor Halloween. We moeten zeggen, de blonde lokken en het eenvoudige truitje staat haar prachtig.

8. Demi Lovato als Sneeuwwitje

Een kostuum dat we vroeger waarschijnlijk allemaal wel eens hebben gedragen is die van Sneeuwwitje. En nu we het zo bij Demi Lovato zien, zouden we bijna de neiging hebben dat kinderkostuumpje weer eens uit de kast te trekken.

 

9. Meghan Fox en Machine Gun Kelly als Kill Bill karakters

Hun verschijning samen heeft voor heel wat verwarring gezorgd, want: zijn Meghan Fox en Machine Gun Kelly dan toch wél nog samen? Uit de foto’s denken we op te kunnen maken van wel.

10. Chlöe Bailey als Khaleesi

Chlöe Bailey was er vroeg bij en showde donderdag al haar Halloween kostuum op Instagram. Dit jaar was ze verkleed als Daenerys Targaryen van Game of Thrones. Alhoewel het grooste deel van de reacties positief waren, zijn er ook een hoop fans die Khaleesi helemaal niet in haar outfit herkennen. Tja, soms moet je een grote fantasie hebben.

De leukste en meest originele Halloween-outfits van je favoriete celebs

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.