Vivian
Vivian Beauty 8 apr 2017
Leestijd: 1 minuut

DIY: zo maak je zelf super makkelijk marmeren nagels

Marmer is niet meer weg te denken; dienbladen, tafels, sieraden en zelfs je telefoon lijkt aan het printje te moeten geloven.

Ook ons hartje gaat sneller kloppen van de marble nails die we maar al te vaak tegen komen op Instagram. Maar hoe maak je in hemelsnaam zelf zulke nagels?

Na wat speurwerk op YouTube bleek het creëren van eigen marmeren nagels nog niet eens zo moeilijk als wij in eerste instantie dachten. Lak als eerste je nagels wit (of een andere lichte kleur). Vervolgens pak je een propje plastic en dip je dit in wat grijze nagellak. Nadat je het teveel aan nagellak op een stukje papier hebt gedrukt, stempel je de rest van de grijze nagellak met het propje plastic op je nagel. Zo krijg je al een mooi random patroon van wit en grijs.

Voor wat meer precisie in het marmeren patroon heb je een bakje met water (op kamertemperatuur) nodig. Hier druppel je wat van de grijze nagellak in. Vervolgens spray je zo’n twee keer met haarspray om de nagellak goed te verspreiden, waarna je je nagel in het water kunt dippen. Geef de nagellak even de tijd om zich goed aan je nagel te hechten en haal dan je nagel uit het water. Maak het af met een glanzende of een matte top coat en je bent klaar!

Bekijk in de video hieronder hoe dat proces eruitziet:

Ga je liever voor een donkere, smokey marmeren look? Bekijk dan deze tutorial:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.