Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Entertainment 2 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

De eerste teaser van ‘Harry & Meghan’ is eindelijk hier en dit is alles wat je over de Netflix-docu moet weten

Finally! Meghan Markle en Prins Harry brengen hun verhaal naar jouw scherm in de nieuwe Netflix-documentaire ‘Harry & Meghan’ en het lijkt erop dat we niet eens meer zo lang hoeven te wachten totdat we hem eindelijk kunnen zien. Op 1 december bracht de streamingdienst de eerste trailer uit en op 8 december is ‘ie al te zien.

Bereid je voor op een intiem kijkje achter de schermen in het leven van Harry & Meghan.

Netflix brengt eerste trailer uit voor Meghan Markle en Prins Harry’s nieuwe docuseries

Zelfs voordat Harry en Meghan in 2020 besloten om afstand te doen van hun royal duties, was de belangstelling voor het koppel al torenhoog vanaf het moment dat hun relatie werd aangekondigd. Als we terug kijken zou het zo een sprookje kunnen zijn: een prins ontmoet een Amerikaanse tv-ster op een blind date, ze worden verliefd en zij verlaat haar succesvolle carrière om deel uit te maken van de Britse koninklijke familie.

Maar niets blijkt minder waar… Zo spraken de twee al openhartig over hoe het ‘achter gesloten deuren was’ en waarom ze uiteindelijk toch besloten om te vertrekken. Het komt natuurlijk niet als een verrassing dat iedereen meteen geïnteresseerd was, nadat het werd bevestigd dat er een documentaire over de twee naar Netflix zou komen.

Nu is het zover en krijgen we eindelijk een voorproefje van wat gaat komen in de docu.

De teaser

De teaser begint met een reeks intieme zwart-wit foto’s die gemaakt zijn over de afgelopen jaren. Hierna horen we Liz Garbus, wie de docuseries regisseert, aan Harry vragen: “Why did you want to make this documentary?” Waarop Harry reageert met: “No one knows what’s happening behind closed doors” terwijl er een foto van een emotionele Meghan over het scherm flitst. “I had to do everything I could to protect my family”.

De trailer eindigt met een flits van het stel dat naast elkaar zit, terwijl Meghan de tranen uit haar ogen veegt. Deze scène wordt onderbroken door een interview met Meghan, waarin ze zegt: “When the stakes are this high, doesn’t it make more sense to hear our story from us?”

Bekijk de volledige teaser hieronder.

Hoewel de term documentaire je misschien al snel doet denken aan een film, is Harry & Meghan een docuserie verspreid over zes afleveringen. Wie we allemaal in de documentaire terug gaan zien is nog niet bekend. Maar iets wat we wel weten is, dat het verhaal van Harry en Meghan wordt ondersteund door mensen om hun heen. Maar wie dit zijn, blijft nog even een verrassing.

Wij kunnen niet wachten.

Meghan Markle en prins Harry onthullen hoeveel kinderen ze zouden willen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.