Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 2 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Wacht, wat? Fans denken dat Zendaya en Tom Holland verloofd zijn

Zendaya en Tom Holland hebben het leuk samen. Zó leuk dat fans nu zelfs denken dat de twee verloofd zijn. In de film Spiderman: No Way Home spatte de chemie al van het scherm af. Zouden ze hun liefde dan toch verzegeld hebben met een verlovingsring?

Zou dit dan toch het moment zijn dat Zendaya en Tom, die elkaar al sinds 2016 kennen, gaan trouwen?

Zendaya roast Tom Holland’s Spider-Man auditie en fans zijn obsessed

Fans denken dat Zendaya en Tom Holland verloofd zijn

Of het nieuws waar is, dat is nog niet bevestigd. Volgens Twitter is de bruiloft van Tom en Zendaya op komst. Het Twitteraccount van The Pop Hive post deze week een bericht waarin staat Tom en Zendaya naar verluidt verloofd zijn. Waar het nieuws vandaan komt wordt niet gemeld, ook is het door één van de twee sterren nog niet bevestigd.

Er zijn ook fans die het niet geloven, maar het is wel iets voor Tom en Zendaya om in het geheim te trouwen. ”Not that I believe this, but Tom and Zendaya are the type to get engaged, married, and not acknowledge anything until their 5 year anniversary,” schrijft iemand onder het bericht van The Pop Hive. Ze houden details over hun relatie ook altijd privé.

De twee zijn ook op zoek naar een mooi huis, dus een bruiloft zou een mooie volgende stap zijn. Eerder dit jaar ging het op Twitter rond dat Zendaya zwanger zou zijn, maar dit werd meteen ontkent. “See, now this is why I stay off Twitter. Just making stuff up for no reason weekly” stelde Zendaya.

Dit wetende kan het natuurlijk ook goed zijn dat de verloving ook fake news is. Toch denken veel fans dat het zomaar eens raak zou kunnen zijn en dat Tom op één knie is gegaan. Wij houden onze ogen open voor een glinsterende ring om de vinger van Zendaya.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.