Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 13 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Doja Cat vraagt Elon Musk om hulp omdat ze haar (hele grappige) Twitternaam niet meer kan veranderen

Doja Cat staat bekend om haar muziek, maar ook om haar funny personality. Ze maakt regelmatig grappige TikToks, doet veel Insta-livesessies en is niet bang om verschillende meningen over zich heen te krijgen. Ze doet lekker wat ze wil, en we’re here for it. Eergister veranderde ze haar Twitternaam in ‘Christmas’ omdat dat haar leuk leek, maar ze had even niet goed nagedacht. Mensen met een blauw vinkje kunnen namelijk niet zo maar de naam in iets anders veranderen. Dus Doja was gedoemd om voor altijd ‘Christmas’ te heten. Gelukkig voor haar is Elon Musk nu de grote baas van Twitter en kon ze hem om hulp vragen.

Maar of de nieuwe naam beter is..?!

Doja Cat vraagt Elon Musk om hulp

We hebben allemaal wel eens de urgentie gevoelt om onze gebruikersnaam te veranderen. Vroeger zaten er waarschijnlijk veel ‘x’-jes in je naam, nu moet ‘ie zo clean mogelijk. Niet voor Amala, zoals Doja Cat echt heet, zij heeft graag een opvallende naam. Ze ging voor Christmas, maar was heel even vergeten dat je als celeb en geverifieerd persoon niet zo maar je naam kunt veranderen.

“i don’t wanna be christmas forever @elonmusk please help i’ve made a mistake,” zo luidt de noodkreet van Doja. Musk helpt haar maar al te graag en gaat voor haar aan de slag: “Working on it!”

Inmiddels heeft ze haar naam weer kunnen veranderen, maar of dat nou beter is.. We zijn trouwens ook benieuwd of dit Elon’s idee was of die van Doja zelf. Ach. Zo houden we onszelf lekker bezig.

Gigi Hadid stopt met Twitter om déze reden en ze zal vast niet de laatste zijn

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.