Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 2 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

7x drama’s op Netflix die je wil zien tijdens ‘that time of the month’

Is het weer zover? Wij vrouwen merken het meteen als het ‘that time of the month is’. Wanneer we ongesteld zijn, zijn we een stukje gevoeliger, hebben we meer eetbuiten en snakken we naar drama. En om te voorkomen dat je die drama gaat zoeken in je directe omgeving, zet je beter één van deze Netflix-pareltjes op.

Niets lekkerders dan je helemaal laten meevoeren door een dramaserie of -film en die tranen te laten rollen. Natuurlijk met een reep Tony’s karamel-zeezout on the side.

8x drama’s op Netflix die je wil zien

Bij deze films en series houd je het niet droog.

1. Room

Deze Oscar-winnende film met Brie Larson is een echte tranentrekker die iedere vrouw wil zien. Een jonge vrouw wordt ontvoerd en verkracht, waardoor ze tijdens haar gevangenschap bevalt van haar zoontje Jack. Jack heeft in zijn vijf jaar van leven alleen de kamer gezien waar ze vastgehouden worden, maar dan besluit zijn moeder met hem te ontsnappen.

2. Dynasty

Deze serie gooit hoge ogen bij veel Netflix-gebruikers en vooral bij vrouwen. Fallon Carrington, de dochter van de rijke Blake Carrington betrapt haar vader met zijn nieuwe liefde Cristal. De twee trouwen, tegen de zin van Fallon en Blake geeft zijn nieuwe vrouw een promotie in het bedrijf, die Fallon wel zag zitten. Fallon zet een nieuw bedrijf op met Jeff Colby en ziet Cristal als haar aartsvijand. Oftewel, genoeg drama in deze serie. Voor degenen die ‘m al gezien hebben: heb nog even geduld, want het volgende seizoen komt pas in 2021.

3. The Choice

Geef ons een film gebaseerd op een Nicholas Sparks boek en wij zijn verkocht. Deze film gaat over de nieuwe buren Travis en Gabby, die zich mateloos aan elkaar irriteren. Toch slaat de vonk over en blijken ze perfect voor elkaar. Ze bouwen samen een leven op, totdat Gabby een auto-ongeluk krijgt en hun leven op z’n kop staat.

4. The Missing

Wat een leuke vakantie in Frankrijk had moeten zijn, eindigt in een drama als de vijfjarige Olivier verdwijnt. Een bijzondere zoektocht begint, maar Olivier wordt niet gevonden. Acht jaar later krijgt de moeder van Olivier toch een verdacht bericht en vertrekt ze opnieuw naar Frankrijk om haar zoon te zoeken. De serie bestaat uit twee seizoenen van ieder acht afleveringen. En geloof ons, die heb je binnen no time uitgekeken.

5. Now is Good

Deze film is een absolute tranentrekker. Tessa is terminaal ziek en lijdt aan leukemie. Omdat ze wil stoppen met haar behandeling, stelt ze samen met haar buurjongen een lijst op met dingen die ze wil doen voor ze sterft. Tessa en haar buurjongen Adam krijgen gevoelens voor elkaar, maar beseffen dat de tijd dringt.

6. Dare Me

Dare Me is een thriller-drama waarbij je kan rekenen op high school roddels, maar ook op bloedstollende spanning. Coach French wordt de nieuwe trainer van het cheerleadteam van Sutton High. Ze brengt het team naar nieuwe hoogtepunten, maar verandert ook de groepsdynamiek. En dat laatste zorgt voor een hoop drama.

7. White Lines

We schreven al eerder over deze serie. Voor wie snakt naar drama én wel aan vakantie toe is, is dit de perfecte serie. Twintig jaar geleden werd dj Axel vermoord op Ibiza en nu zijn lijk is gevonden trekt zijn zusje naar het eiland om verhaal te halen bij zijn vrienden van vroeger.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.