Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Films & Series 24 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze drie series wil jij in de herfst bingen

Het is officieel herfst! We mogen dus weer met een dekentje op de bank, warme choco in de ene hand en in de andere de afstandbediening. Stiekem best wel lekker toch? We tippen je vast drie series die jij lekker kunt gaan bingen.

De zomer was helaas niet zo zomers als we hadden gehoopt, maar daar doen we niks meer aan. In dit nieuwe seizoen hoef je niet te treuren om een regenbui meer of minder; het maakt de keuze om neer te ploffen voor de televisie of met een digitaal device een stukje makkelijker. Check dan vooral deze drie gloednieuwe series van streamingdienst Disney+!

De moord en de podcast

Only Murders In The Building Disney+ bingen
Bron: Disney+

Actrice en zangeres Selena Gomez speelt de vrouwelijke hoofdrol in de komische misdaadserie Only Murders In The Building, naast twee oude rotten uit de film- en televisiewereld: Martin Short en Steve Martin. Het drietal kent elkaar niet, maar woont wel in hetzelfde appartementencomplex en deelt een liefde voor true crime. Als een van hun buren overlijdt, gaan ze zelf onderzoek doen naar de mysterieuze dood. Ze besluiten een podcast op te nemen. De drie ontrafelen de geheimen van het gebouw waarin ze wonen, maar blijken elkaar intussen niet altijd de waarheid te vertellen. En al snel ontdekken ze dat de moordenaar misschien wel in hun midden is… Seizoen 1 bevat tien afleveringen, maar er is nu al goed nieuws: een tweede seizoen is toegezegd!

Wereld zonder mannen

Y: The Last Man Disney+ bingen
Bron: Disney+

Benieuwd hoe de wereld eruitziet als de vrouwen aan de macht zijn? Dan kun je je vanaf 22 september compleet onderdompelen in de post-apocalyptische wereld van Y: The Last Man. Gebaseerd op de gelijknamige stripserie van Brian K. Vaughan en Pia Guerra, die blij zijn dat het verhaal niet wordt verteld in een film van 90 of 120 minuten – zoals jaren geleden de bedoeling was – maar in een reeks afleveringen. Er schijnt genoeg input te zijn voor wel zes seizoenen, maar we beginnen rustig bij seizoen één. Nou ja, rustig… We zien meteen hoe alle zoogdieren met het Y-chromosoom – ofwel: mannen – sterven. Yorick Brown en zijn aap Ampersand lijken de enige overlevende mannen te zijn. We volgen hun worsteling – en tegelijkertijd hun kans – om weer iets op te bouwen in deze nieuwe wereld. Met onder anderen Diane Lane, Amber Tamblyn en Ashley Romans. En natuurlijk die ene man, Ben Schnetzer. 

Laaaaang afscheid

The Walking Dead Disney+ bingen
Bron: Disney+

The end of the beginning, zo heet het allerlaatste seizoen van The Walking Dead niet voor niets. Maar gelukkig bestaat het seizoen uit twee delen en kunnen we – met in totaal maar liefst 24 afleveringen – nog tot in 2022 genieten van het naderende einde. En dan zijn er nog allerlei spin-offs, dus geen zorgen. Net als Y: The Last Man is The Walking Dead gebaseerd op een gelijknamige strip en gaat over een groep mensen die probeert te overleven in een wereld vol zombies. De eerste aflevering dateert al van 2010. Hoofdrolspeler Norman Reedus is al vanaf het eerste seizoen te zien als Daryl. Als je nu nog moet beginnen aan TWD, kun je gewoon even de eerste tien seizoenen bingen. Voordeel: je begint wat later aan 11 en hoeft minder lang te wachten op deel 2 van het einde van het begin.

Via Disney+ stream je talloze series en films voor een vast bedrag per maand. Je kunt alles wat je wilt zien ook downloaden naar je digitale devices, zodat je kunt kijken als je even niet online bent. Handig als je uren wilt bingen. Kijk voor meer informatie hier.

In samenwerking met Disney+

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.