Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 18 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Selena Gomez deelt een ‘echte’ foto van zichzelf op Instagram en het is zo relatable

Sinds de coronacrisis is het soms maar wat lastig om uit onze joggingbroek of pyjama te komen. We zitten voornamelijk thuis en dan klinkt het fijner om die zachte pakken aan te houden dan in je jeans aan tafel te gaan zitten. En wij zijn niet de enigen die er zo over denken, Selena Gomez bewijst dat ze zich net zo voelt als wij.

Ze deelt een nieuwe foto op Instagram waar we ons prima in kunnen vinden.

Selena Gomez deelt ‘echte’ foto

Afgelopen week plaatste Selena een foto in haar Instagram Story om haar volgers een kijkje in haar ‘echte’ leven op dit moment te geven. Ze maakte daar een Instagram vs. reality van en deelde eerste een aantal polaroidfoto’s in volledige glam. Na alle adembenemende foto’s van Selena Gomez, deelde ze ook een foto van zichzelf waarop ze een badjas en een bril draagt terwijl ze een kopje en een deken vasthoudt.

In de caption schreef ze, “K but real life lol.” De foto is totaal relatable voor de situatie waar we nu allemaal in zitten. Selena Gomez is bezig met het filmen van een nieuwe tv-serie en het creëren van nieuwe muziek en dat betekent dat ze helemaal niet volledig in de glam hoeft te zitten.

selena gomez echte foto
Instagram / @selenagomez

Spaans album

Selena’s laatste muziek waren de Spaanse nummers “Baila Conmigo” met Rauw Alejandro en “De Una Vez” van haar verwachte Spaanse album REVELACIÓN, die naar verwachting op 12 maart uitkomt. Selena ziet het als een nieuw project, omdat het de eerste keer is dat ze volledig in het Spaans zingt en daar direct een heel album van uitbrengt.

In een recent interview met Zane Low van Apple Music, vertelde Selena dat ze zichzelf beter vindt zingen in het Spaans. Ze legt het uit, “That was something I discovered. It was a lot of work, and look, you cannot mispronounce anything It is something that needed to be precise and needed to be respected by the audience I’m going to release this for.” Wij kunnen niet wachten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.