Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Fashion 29 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

De ‘dry wet look’ furore in de modewereld en déze jurk is razend populair

We zien ‘m steeds vaker voorbij komen: de wet look. Dit seizoen nemen designers de trend echter een stapje verder en verschijnen er jurken op de catwalk die oprecht doorweekt lijken. De dry wet look maakt een intrede in de modewereld, maar er is één jurk die eruit springt, de wetlook dress van designer Di Petsa. Dit is alles wat je wilt weten over de trend, de razend populaire jurk en hoe deze gedragen wordt.

Hoe doorweekter, hoe beter.

‘Dry wet’ look kleding

Wie had ooit gedacht dat er een dry wet look kon bestaan? Verschillende designers maakten dit tijdens het modeseizoen mogelijk en lieten modellen in verschillende jurken over de catwalk paraderen. Dit seizoen worden de wet hair look, wet make-up en nu dus ook de doorweekte jurken bij elkaar gevoegd. Het lijkt net alsof je een duik in de zee hebt genomen, maar je hoeft er geen druppel water voor aan te raken.

De Di Petsa jurk

Di Petsa is dé designer die op het moment bekend is door de ‘doorweekte’ jurken. De jurken draperen om het lichaam en met het gebruik van mesh materiaal brengt de designer de ultieme wet dress tot leven. We hebben al menig celebrity in de jurken voorbij zien komen, waaronder Bella Hadid, Shakira en Kylie Jenner. De jurken zijn ondertussen ontzettend geliefd en worden massaal over het internet gedeeld. Er zit wel een flink prijskaartje aan, maar een unieke toevoeging aan de garderobe is het zeker.

Modeliefhebbers stijlen de jurk

Verschillende modeliefhebbers hebben de jurk al weten te bemachtigen en zijn volop aan de slag gegaan om ‘m te stijlen. De meest populaire manier is de ‘full on wet look’. Dan hebben we het over de wet hair en wet make-up die worden gepaard met de jurk. Zo stijlde Izzi Poopi hem voor een night out en volgers gingen massaal los onder de video. Je moet er misschien even voor sparen, maar dan heb je wel wat.

@izzipoopi

Replying to @Camila Miranda AHHHHHHHHHH

♬ original sound – IZZI

Rare Beauty lanceert nieuw lipproduct en je kunt ‘m vandaag bemachtigen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.