Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 14 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Met de wet hair-look loop je komende zomer direct vanuit de douche de deur uit

Niet is vergelijkbaar met dat frisse gevoel na een lekkere douche, vooral in de zomer. Toch zijn we daarna vaak bezig om ons haar weer te fatsoeneren door het te föhnen, maar niet voor lang. Want de wet hair-look is helemaal terug voor komende zomer en die zorgt ervoor dat je direct vanuit de douche naar buiten kunt.

Goed nieuws: Instagram staat vol met inspiratie.

Wet hair-look voor zomer 2021

Op zomerse dagen willen we alles behalve onder een warme föhn staan. Toch willen we er wel chic uitzien voor een fijn etentje of een feestje in de tuin. De wet hair-look biedt dan uitkomst, want het staat chic maar is tegelijkertijd wel érg makkelijk. En je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, houd je het liever low-key of ga je toch voor wat meer drama in je kapsel? Hoe dan ook, er zijn een paar belangrijke stappen die je liever niet over wil slaan bij het creëren van een wet hair-look.

De ‘layered bob’ is de mooiste manier om van lang naar kort haar te gaan

1. Wet look met krullen

Zo gaat influencer @lovelybryana voor een look met krullen en maakt ze haar handdoekdroge haar nat met een natte borstel, vervolgens doet ze een deep conditioning-masker in haar lokken. Daarna kamt ze haar haar nog even door met een borstel en doet ze er nog wat verzorging in. Belangrijk is dat de haren op je hoofd zo strak en glad mogelijk zijn.

2. Bob

Ook als je een korter kapsel, zoals de bob hebt, kun je de wet hair-look prima integreren. @taylorlashae doet het alvast even voor met een sportieve wet look die naar achter is gekamd met een brede kam.

3. Van links naar rechts

Topmodel Kaia Gerber is ook fan van de wet-hair look en gaat voor een stijl die makkelijker is. Ze kamt haar lokken naar achter, links en rechts en heeft direct een killer look.

4. Wet hair-look in een knot

Ook model Hailey Bieber is fan van de look en zorgt voor een chique manier die ze zelfs naar de catwalk kan dragen. Ze kamt haar lokken glad en stopt haar haar vervolgens in een knot. Chic en simpel.

5. Beachy waves

Als je van beachy waves houdt, is het goed om deze wet hair-look op de originele variant te proberen. @joelle_fletcher doet het even voor en wij weten nu al zeker: dit willen we voor komende zomer.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.