Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty 5 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Wil je ook zo’n flawless skin als Dua Lipa? Ze deelt haar geheime beautyproduct waar ze alles aan te danken heeft

De meeste beautytrends komen tegenwoordig rechtstreeks van The Gram en TikTok. Bekendheden delen in snappy video’s en op de meest prachtige foto’s hoe ze aan hun stralende huid komen. Thank God heeft Dua Lipa ook van zich laten horen, want ze deelt een gouden tip hoe ze haar huid onder controle heeft gekregen en steeds minder last had van breakouts.

Steeds meer celebs delen selfies van hun makeuploze huid. Zo zie je maar wat een dikke laag make-up en de goede lichtinval allemaal wel niet met je kan doen. Die eerlijkheid wordt geprezen, want om te zien dat Dua Lipa ook (net zoals ieder mens) poriën heeft, geeft je vast een beter gevoel.

Dua Lipa over haar onmisbare beautyproduct

Dua Lipa heeft volgens zichzelf niet altijd zo’n stralend huid gehad als nu. En met dank aan haar favoriete beautyproduct heeft ze steeds minder last gekregen van breakouts. Zoals je ziet: flawless skin.

Om welk beautyproduct gaat het dan, horen we je denken. Hou je vast, het mag wat kosten maar dan heb je ook wat: een infrarood lamp. Als Lipa naar bed gaat (Lipa is haar echte naam, ook onder een steen geleefd?), draagt ze een infrarood masker wat ze over haar gezicht plaatst. Deze Hannibal look is misschien een beetje creepy, maar heeft er volgens haar dus wel voor gezorgd dat haar huid zichtbaar is verbeterd.

Het grootste voordeel wat ze heeft van het infrarood masker, is dat ze steeds minder breakouts krijgt. Sad news: het Celluma Light Therapy masker dat Dua Lipa gebruikt kost je een paar duizend euro. Maar goed, uiteraard zouden we dit niet delen als we niet zouden weten dat er goedkopere opties zijn.

Infrarood maskers

Natuurlijk zijn we op zoek gegaan naar goedkopere alternatieven. Lees ook echt goedkoper, want het blijft een grote uitgave. Douglas verkoopt het infrarood masker SpectraLite FaceWare Pro BLack welke nu is afgeprijsd naar €359,25. Niet goedkoop, maar als je huid er zo stralend van wordt, kunnen wij ons best voorstellen dat je dit ervoor over hebt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.