Gina Koninkx
Gina Koninkx Films & Series 5 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

Fan van Love Is Blind? Dan wil je deze 8 datingshows op Netflix ook bingen

Ben je als een trein door alle afleveringen van Love Is Blind gegaan? Dan ben je vast verslingerd aan datingshows. En eerlijk, datingshows doen het altijd goed. Van Lange Leve de Liefde op de Nederlandse tv tot Married At First Sight, wat inmiddels op zo’n beetje alle continenten is opgenomen. Netflix barst van de datingshows, dus als jij fan bent heb je nog heel wat te bingen.

Wat is het toch heerlijk om mee te voelen met het liefdesleven van een ander. Dat is precies waarom datingshows het zo ontzettend goed doen op Netflix. Gelukkig staan er een boel online, zo heb je elk weekend wel weer een nieuwe serie om te bingewatchen.

Datingshows op Netflix

Deze 8 datingshows kijken héérlijk weg.

1. Love Is Blind Japan

Nog niet genoeg gezien van het format Love Is Blind? Onlangs heeft Netflix de Japanse versie toegevoegd. Yes! De stellen leren elkaar kennen zonder dat ze elkaar kunnen zien. Is er een klik? Dan kunnen ze zich verloven, pas daarna openen de deuren van de pod en zien ze met wie ze al die tijd een band hebben opgebouwd. Is de liefde sterk genoeg om dat te overwinnen of is het uiterlijk toch belangrijker dan ze denken?

2. Casamento Às Cegas Brasil

Naast de Japanse Love Is Blind, heeft Netflix óók de Braziliaanse geplaatst. Zo pak jij gerust ieder weekend door met een nieuw Love Is Blind seizoen. Zullen de hoopvolle singles in Brazilië (blind) hun partner kunnen vinden?

3. Too Hot To Handle

Een groep ultra knappe vrijgezellen wordt gezamenlijk in een prachtige villa geplaatst. Aan hen de taak hun ware te vinden in de groep. Dat wordt nog een stuk serieuzer genomen als de vrijgezellen te horen krijgen dat ze met een giga geldprijs naar huis kunnen gaan.

Hou jij wat meer van spanning en vond je The Tinder Swindler interessant? Dan zijn deze 10 Netflix-films en series echte aanraders.

4. Back With The Ex

In deze serie krijgen vier vrijgezellen de kans opnieuw met hun ex te gaan daten, samenwonen of zelfs trouwen. Is dat een goed idee of de slechtste keuze ooit? Liefde moet natuurlijk wel van twee kanten komen…

5. Indian Matchmaking

Sima Taparia is een bekende matchmaker die huwelijken arrangeert tussen haar klanten in de VS en India. Ze wordt ingehuurd door rijke singles die het aan niks ontbreekt, behalve een partner voor het leven. Is Sima de aangewezen persoon iemand voor ze te vinden, en misschien nog wel belangrijker: is het liefde voor het leven?

6. Sexy Beasts

Toegegeven, het is een bijzonder slap aftreksel van Love Is Blind, maar als je er eenmaal inzit zet je de serie niet meer af. Singles die niet meer geloven in het vinden van de liefde op basis van uiterlijk krijgen een makeover en gaan zo op date. Kan je écht verliefd worden op een ander zonder deze persoon ooit in het echt te hebben gezien?

7. Are You The One?

Maar liefst 4 seizoenen van deze hilarische datingshow staan inmiddels op Netflix. In Are You The One wordt een groep singles bij elkaar in een tropische villa geplaatst om te onderzoeken of hun match daar rondloopt. De groep stemt mee over de matches want er staat een grote pot prijzengeld voor ze klaar als alle matches worden geraden.

8. The Circle USA

In deze serie kan de winnaar met maar liefst 100.000 dollar de deur uit lopen. Hiervoor mogen ze wel de hele boel belazeren. Er wordt heel wat heen en weer geflirt maar zitten ze hier eigenlijk wel echt voor het vinden van een partner?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.