Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 25 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Dua Lipa heeft een felblauwe bob en deelt foto’s op Instagram

Dua Lipa is geen vreemde als het aankomt op haartransformaties. Ze experimenteert vooral met de kleur van haar lokken, maar introduceert zo nu en dan ook een nieuw kapsel. Zo zagen we de afgelopen jaren een pastelroze kapsel, had ze platinumblond haar en ging ze ook voor een caramelkleurige coupe. Nu zien we haar niet alleen met een nieuw kapsel, maar ook met een nieuwe kleur: ze deelt foto’s van een felblauwe bob op Instagram.

Ook zien we een perzikkleurig kapsel in haar post.

Dua Lipa heeft felblauwe bob

Dua Lipa is net als schoonzussen Bella en Gigi Hadid niet vies van een haartransformatie. Niet alleen heeft ze de afgelopen jaren meerdere kleuren gehad, ze experimenteert ook graag met haar kapsels. Zo wordt ze regelmatig gestyled door hair stylist Chris Appleton, die ook veel met de Kardashian-Jenners en Jennifer Lopez werkt.

Kaia Gerber en Dua Lipa zijn fan van de bandana en zo draag jij hem

In haar laatste Instagram-post zien we Dua met een kapsel wat we helemaal niet van haar gewend zijn: een felblauwe bob. In de caption schrijft ze, “ur hyper real dream ° 𐐪𐑂 ♡ 𐐪𐑂 ₒ 𐐪𐑂 ♡ 𐐪𐑂 ° ~ @modernweeklystyle shot by @danielsannwald ~ 👽”. In de verzameling aan foto’s zien we niet één maar twee haarkleuren: felblauw en perzik. Op de eerste foto zien we een felblauwe bob gecombineerd met een sheer bodysuit terwijl ze tegen een koffietafel leunt. In de tweede en derde foto heeft haar felblauwe haar plaats gemaakt voor een perzikkleurige bob.

Pruiken

Beide haarkleuren staan Dua Lipa geweldig, wel gaan we ervan uit dat het felgekleurde pruiken zijn die Dua draagt voor de shoot in de shoot voor Modern Weekly Style. We weten nu in ieder geval wel dat ze beide kleuren op haar lijstje kan zetten voor een volgende haartransformatie. Wij kunnen niet wachten op de foto’s.

Bella Hadid en Dua Lipa zijn obsessed met deze viral sieradentrend op TikTok

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.